Reducere!

99.00 lei + TVA

Pachet Auto FULL obligatoriu

Pachetul Auto FULL obligatoriu reprezinta un pachet complex de produse care are si un pret foarte accesibil!

Care este Continutul acestui pachet de produse?

Din continutul sau fac parte o trusa sanitara auto bine utilata, un stingator P1 si o vesta reflectorizanta. Este bine s a stiti faptul ca, similar celorlalte produse de acest tip, toate componentele incluse sunt certificate si autorizate de catre institutiile abilitate din Romania.

Care sunt caracteristicile trusei sanitare pentru acordarea primului ajutor inclusa in pachetul Auto FULL obligatoriu ?

Continutul acestui tip de trusa medicala este agreat in toate tarile Comunitatii Europene: Romania, Ungaria, Austria, Italia, Franta, Spania, Olanda, etc.. Termenul sau de valabilitate este mare, mai precis de 48 de luni.

Componenta:

  • Dispozitiv respiratie gura la gura (1 bucata)
  • Leucoplast 2,5 cm x 2,5 m (1 rola)
  • Pansament 10 x 6 cm (4 bucati)
  • Comprese sterile 10 x 8 cm x 25 bucati (1 pachete)
  • Fasa tifon 5 cm x 4 m (2 bucati)
  • Fasa tifon 10 cm x 4 m (2 bucati)
  • Pansament steril absorbant – 2 dimensiuni (4 bucati)
  • Brosura prim ajutor (1 bucata).

Trebuie sa mai cunaosteti faptul ca producatorul acestui model de trusa sanitara auto, parte componenta a pachetului Auto FULL obligatoriu detine Avizul Ministerului Sanatatii nr. 23600/2008. De asemenea, astfel de truse sanitare sunt avizate si de CE si pot fi personalizate cu sigla fiecarui importator sau producator auto!

In ceea ce priveste stingatorul auto de care puteti beneficia, daca o sa va decideti sa achizitionati produsul nostru, este de tip spray putand fi foarte usor de folosit. Termenul sau de valabilitate este de 39 de luni de zile.

NU UITATI!! Conducerea unui autovehicul care nu este dotat cu trusa medicala de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante si stingator pentru incendii se sanctioneaza cu amenzi mari!

Pentru precizari suplimentare, va stam la dispozitie telefonic.