Confidentialitate

Vizitarea www.protectiamuncii-bucuresti.ro este supusa Termenilor, conditiilor si Politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

OHSAS EXPERTS (administrator al site-ului protectiamuncii-bucuresti.ro/magazin), respecta cu strictete confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai si se angajeaza sa nu le transmita catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost solicitate: stabilire contact cu clienti, pentru efectuarea comenzilor online sau pentru evaluarea produselor si a serviciilor oferite.

OHSAS EXPERTS poate trimite notificari periodice utilizatorilor – mesaje in scop publicitar. protectiamuncii-bucuresti.ro/magazin nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator poate opta in orice moment pentru stergerea datelor sale personale.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice OHSAS EXPERTS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor si serviciilor oferite, servicii de comunicatii electronice.

In calitate de utilizator (vizitator care se inregistreaza si transmite datele personale prin formularul de inregistrare) sunteti obligat sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate si emiterea facturii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre OHSAS EXPERTS SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.