Zero Amenzi SSM si PSI

“Zero Amenzi SSM si PSI” zice OHSAS Experts! “Garantam prin contract!”
Am lucrat mult sa putem afirma asta. OHSAS Experts inglobeaza toate valorile noastra, ale oamenilor din spatele brandului. Experienta pe care am castigat-o in anii de munca in Sanatate si Securitate in Munca cat si in al Situatiilor de Urgenta ne-au adus unde suntem astazi: Experti SSM si PSI.

OHSAS Experts - Pregatire si Dedicare

Suntem o echipa tanara si temeinic pregatita si am gasit de cuviinta sa punem la dispozitia partenerilor nostri oportunitatea de a colabora cu un singur partener de incredere, in functie de necesitati, si pentru servicii complementare.

Astfel, suplimentar fata de serviciile clasice precum intocmirea documentatiilor, evaluarile riscurilor si instructajele SSM si PSI, am convenit sa largim aria activitatilor noastre cu o serie de servicii particularizate (cu o la fel de mare importanta si des pretinse de catre organele de control, acolo unde generalitatile sunt in ordine.

“Zero amenzi SSM si PSI” aceasta este misiunea OHSAS Experts.
Parteneriatele, diversitatea serviciilor pe care le oferim, profesionalismul de care dau dovada expertii nostri, calitatea  si  viteza de raspuns sunt doar o serie de factori de incredere pe ii garantam oricarui potential client .

Oferta OHSAS Experts

OHSAS Experts vine in intampinarea nevoilor fiecarui partener in functie de buget:

Expertul personal – acest concept este relativ nou si presupune o singura persoana dedicata, exclusiv, rezolvarii in termen a nevoilor beneficiarului;
Consiliere gratuita – presupune informarea beneficiarului asupra neregulilor, inadvertentelor si a noutatilor legislative cu aplicabilitate si incidenta directa;
Discount – exclusiv din punct de vedere valoric, al loialitatii si al longevitatii parteneriatului;
Documentatie completa – in timp record;
Reprezentare la control – in functie de solicitarea clientului.

Ne gasesti la:

Telefon 0766.652.599
Luni – Vineri intre orele 09:00 si 18:00.
Zarii nr. 6, ap. 9, sector 5, Bucuresti

Call Now Button
Cart
  • No products in the cart.