Incarcare stingatoare Ilfov

Verificare si Incarcare stingatoare ILFOV

Verificare si Incarcare stingatoare Ilfov – Servicii de verificare anuală obligatorie și încărcare stingătorare de incendiu. Cele mai frecvent utilizate mijloace tehnice pentru limitarea si stingerea inceputurilor de incendiu, sunt stingatoarele.

Verificarea și încărcarea stingătorului de incendiu.

Verificarea anuală obligatorie și încărcarea stingătorului de incendiu.
Acest serviciu este valabil pentru toată gama de stingătoare, dar exclude încărcarea și verificarea pentru stingătoarele P50, P100, SM 50 și SM100*.

Oferim garanție 12 luni pentru acest tip de servicii.

* Încărcarea cu agent de stingere pentru stingătoarele conforme este gratuită. Prețul acestor servicii este perceput pentru operațiunea de verificare.

Cere oferta la: contact@ohsas-experts.ro

Este foarte important ca  acestea sa se folosesca diversificat pe tipuri de focare de incendiu. Stingatoarele de incendiu sunt utilaje care contin un agent de stingere ce este expulzat  sub actiunea presiunii din interior si este dirijat asupra unui focar.  In functie de domeniul protejat, fiecare intreprinzator achizitioneaza stingatoarele adecvate, avand posibilitatea sa aleaga dintr-o gama nu prea larga de sortimente si dimensiuni.

Ca in cazul oricarui mijloc tehnic, la utilizarea stingatoarelor se vor respecta obligatoriu instructiunile de folosire, functionare, verificare, intretinere si reparare.

Serviciul de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor va fi efectuat cu rigurozitate pentru obtinerea asigurarii ca performantele de stingere ale acestora, corespund standardelor specifice in vigoare. Serviciul de incarcare, verificare si reparare pe care vi-l ofera OHSAS EXPERTS implica:

Demontarea stingatorului
Verificarea subansamblelor
Inlocuirea agentului de stingere (fie ca este vorba de pulbere, CO2 sau spuma)
Vopsirea recipientului (doar daca este necesar)
Inlocuirea componentelor defecte sau lipsa (atunci cand necesita)
Presurizarea stingatorului
Etichetarea stingatorului
Prelungirea garantiei

Pentru efectuarea serviciului de verificare, incarcare si reparare se vor solicita periodic resursele necesare pentru asigurarea rezervelor. In directa corelatie cu tipul stingatoarelor, cu reglementarile interne si cu specificatiile tehnice ale producatorilor se vor pregati mijloacele necesare pentru desfasurarea activitatii. Serviciul de  verificare, incarcare si reparare se va desfasura in conditiile respectarii normelor de securitate si sanatate in munca si de protectie a mediului.

Activitatea va fi realizata in atelier sau in spatii special amenajate. Pentru efectuarea serviciului de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor vor fi utilizate substante de stingere, piese de schimb, vopsea, aparatura si alte materiale necesare in functie de nevoile identificate. Inainte de inceperea verificarii este necesar sa se analizeze factorii care ar putea influenta negativ desfasurarea activitatii cum sunt umiditatea excesiva sau temperatura necorespunzatoare.

Dupa ce stingatoarele pentru care este necesar serviciul de verificare, reincarcare si repare au fost identificate, specialistii aplica procedura specifica, iar la final repun stingatoarele in functiune.

Asigurarea impotriva incendiilor este o activitate ce are caracter permanent. Serviciul de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor pentru incendii, implica dincolo de responsabilitate si profesionalism si o periodicitate a activitatii desfasurate in acest sens. De aceea alegand OHSAS EXPERTS vei selecta un partener alaturi de care construiesti siguranta afacerii tale, intr-o relatie de durata.

Verificare si Incarcare stingatoare