Inchiriere stingatoare

OHSAS Experts inchiriaza stingatoare in Ilfov si Bucuresti

OHSAS Experts inchiriaza stingatoare in Ilfov si Bucuresti.

Cele mai frecvent utilizate mijloace tehnice pentru limitarea si stingerea inceputurilor de incendiu, sunt stingatoarele. Este foarte important ca  acestea sa se folosesca diversificat pe tipuri de focare de incendiu. Stingatoarele de incendiu contin un agent de stingere ce este expulzat  sub actiunea presiunii din interior si este dirijat asupra unui focar.  In functie de domeniul protejat, fiecare intreprinzator achizitioneaza stingatoarele adecvate, avand posibilitatea sa aleaga dintr-o gama nu prea larga de sortimente si dimensiuni.

La utilizarea stingatoarelor se vor respecta obligatoriu instructiunile de folosire, functionare, verificare, intretinere si reparare.

Serviciul de inchiriere stingatoare este efectuat cu maxima rigurozitate pentru obtinerea asigurarii ca performantele de stingere ale acestora, corespund standardelor specifice in vigoare. Serviciul de inchiriere stingatoare oferit de OHSAS Experts implica:

  • Transportul stingatoarelor
  • Pozitionarea stingatoarelor

OHSAS Experts ofera serviciul de inchiriere extinctoare pentru evenimente precum:

concerte, petreceri, nunti, expozitii, santiere mobile, etc.

Prin inchiriere extinctoare scapati de o grija, reprezentantii OHSAS Experts le aduc la dumneavostra verificate si in stare de functionare.

Totodata extinctoarele pot fi inchiriate si pe o perioada mai lunga de timp.

La predarea stingatoarelor, se semneaza si contractul de inchiriere. Obligatia Beneficiarului este sa ne anunte ora la care sa se ridice stingatoarele. Plata se face cash pentru toata perioada contractuala la livrarea stingatoarelor.

Asigurarea impotriva incendiilor este o activitate ce are caracter permanent. Serviciul de inchiriere stingatoare pentru incendii, implica responsabilitate si profesionalism.

Alegeti OHSAS Experts pentru un partener de durata.

PROGRAMEAZA Ridicarea Stingatoarelor