Servicii oferite de OHSAS

Medicina muncii

Totul despre medicina muncii. Consult medical ogligatoriu pentru admiterea la locul de munca .

Prevenire si stingere incendii

Intocmirea documentatiei de PSI in baza legii 307/2006 privind apararea importiva incendiilor .

Protectia mediului

Asigurarea îndeplinirii obligaţiilor prevăzute de legea 211/2011 cu personal calificat de specialitate
(Specialist managementul deşeurilor, cod COR 325713);

Servicii SSM

Asiguram servicii de SSM si PSI complete in toate domeniile de activitate in Bucuresti si Ilfov:

Resurse umane

Consultanta, operatii in Revisal si evidente pentru toti salariatii .

Cursuri de specialitate

Cursuri de specialitate

Oferta protectia muncii Bucuresti si Protectia muncii Ilfov – situatii de urgenta in Bucuresti si situatii de urgenta Ilfov.

E-mail: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro
Telefon: 0749 19.59.51

Serviciile noastre cuprind:

1. Servicii de Protectia Muncii Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei de protectia muncii (SSM) in baza Legii nr. 319/2006 privind normelor metodologice reglementate.

2. Servicii de Prevenire si Stingere incendii Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei de PSI in baza legii 307/2006 privind apararea importiva incendiilor .

3. Asistenta lunara asigurata de echipa noastra de profesionisti in Bucuresti si Ilfov

Consultanta, instructaje, si relatia cu organele de control din teritoriu .

4. Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala in Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei de Evaluare de riscuri conform legii 319/2006 .

5. Medicina Muncii in Bucuresti si Ilfov

Consult medical ogligatoriu pentru admiterea la locul de munca .

6. Resurse Umane in Bucuresti si Ilfov

Consultanta, operatii in Revisal si evidente pentru toti salariatii .

7. Contabilitate in Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei fiscale, consultanta si sfaturi privind eficientizarea costurilor .

8. Servicii de Protectie Civila in Bucuresti si Ilfov

Pentru constructiile care se supun avizarii privind securitatea la incendiu si protectia civila.

9. Servicii de Verificare PRAM in Bucuresti si Ilfov

Verificari Pram – Masuratori PRAM – Certificate PRAM (de 2 ori pe an) pentru a evita deteriorarea lor din pricina factorilor precum: incarcare excesiva a circuitelor electrice, uzura echipamentelor, coroziunea materialelor, imbatranirea izolatiilor.

10. Servicii de ISCIR – RSVTI in Bucuresti si Ilfov

Conform Ordinului nr.147/2006, emis de catre Inspectorul de Stat Sef al ISCIR, Operatorul RSVTI, are obligatia de a raspunde de identificarea si inregistrarea la ISCIR, supravegherea activitatilor de intretinere, repararea si exploatarea instalatiilor si echipamentelor ISCIR utilizate de persoanele juridice cu care are contract de prestari de servicii sau de munca, precum si de exploatarea corecta si legala a acestora in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice colectia ISCIR si legislatia aferenta in vigoare.

11. Servicii de Infiintare firma in Bucuresti si Ilfov

Pentru serviciul de infiintare firma sau societate comerciala avem nevoie, pentru inceput, de copii ale documentelor de identitate ale asociatilor, dovada de proprietate unde urmeza sa va stabiliti sediul social si de cel putin 3 variante de denumire. Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social nu mai este nevoie de dovada de proprietate, ci doar de buletine si de variantele de denumire. Pentru variantele de denumire este bine sa optati pentru variante cat mai complexe, avand in vedere ca rezervarea se face la nivel national si nu pot exista doua societati cu nume identic sau asemanator.

12. Servicii juridice in Bucuresti si Ilfov

OHSAS EXPERTS  furnizeaza si servicii juridice pe diverse domenii de activitate in vederea construirii unei increderi reciproce si pentru a creste valoarea clientilor, prin aplicarea principiului pe care noi il numim “SOLUTII EFICIENTE”.

Suntem printre putinii prestatori de servicii din Bucuresti si Ilfov care garanteaza calitatea serviciilor si asistenta la control. Indiferent de serviciile optate (protectia muncii, prevenire a incendiilor, evaluare a riscurilor, training sau de sanatate si securitate in munca) noi ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si a salariatilor si in acelasi timp, sa ajutam managerii sa evite pierderile.

Apeland la serviciile de protectia muncii oferite de noi intrati in legalitate conform cerintelor legale si totodata imbunatatiti conditiile de munca in unitatea dumneavoastra.

Misiunea Echipei OHSAS este sa ofere solutii de incredere aplicabile in functie de speta privind serviciile de protectia muncii (SSM), situatii de urgenta (PSI), Resurse umane (HR) si Mediu agentilor comerciali din Bucuresti si Ilfov.

De ce OHSAS ?

Spre deosebire de firmele concurente de protectia muncii din Bucuresti OHSAS garanteaza calitatea serviciilor (documentatie protectia muncii, documentatie PSI, evaluarea riscurilor, documentatie de Mediu, resurse umane) prin contract.

Conceptul de PROTECTIA MUNCII in Romania a inceput sa ia amploare o data cu introducerea Legii 319/2006, si a HG 1425/2006 pentru aderarea in Uniunea Europeana, modificari necesare pentru armonizarea legislatiei romanesti la cea europeana privind Securitatea si Sanatatea in Munca.

Conform Legii 319/2006 si HG 1425/2006, Securitatea si Sanatatea in Munca este obligatorie in Romania in orice forma de organizare juridica ce detine angajati, lipsa documentatiei si dovezii instruirii salariatiilor in domeniul SSM fiind aspru pedepsita prin amenzile uriase angajatorului.

Necunoasterea si nerespectarea normelor de protectia muncii, lipsa unui instructaj de protectia muncii efectuat angajatilor, lipsa echipamentelor individuale de protectie pot provoca accidente grave de munca.

Provocarea unui accident de munca dezvolta vătămarea violentă a organismului, precum şi intoxicaţia acută profesională, care au loc în timpul procesului de muncă sau în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu şi care provoacă incapacitate temporară de muncă de cel putin 3 zile calendaristice, invaliditate sau deces, astfel buna coordonare a activitatii companiei este intrerupta. Incapacitatea de munca temporara sau definitiva a salariatului poate aduce cheltuieli suplimentare angajatorului (pana la 10.000 lei) sau in unele cazuri chiar privarea de libertate (3 ani).

Solutia optima preferate de majoritatea societatiile mici si mijlocii din Romania, este de a apela la un Serviciu Extern de Prevenire si Protectie Abilitat datorita costurilor mult reduse comparativ cu optiunele angjarii unui specialist SSM certificat pentru intocmirea completa si corecta a documentatie de SSM.

Situatiile de Urgenta (SU) cuprinde 2 structuri diferite: Apararea Impotriva Incendiilor (PSI) si Protectia Civila (PC).

Situatiile de urgenta, asa cum sunt reglementate in lege, sunt evenimente care ne pot pune viata in pericol:

Incendiu
inundatie
viitura
cutremur,
explozie
alunecare de teren
accident chimic
furtuna
caderi masive de zapada
eruptii vulcanice
canicula
Conform Legilor ce guverneaza Situatii de Urgenta L 307/2006 privind Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI) si L 481/2004 privind Protectia Civila, se intocmeste documentatie specifica.

Ca si in domeniul SSM, Situatiile de urgenta sunt obligatorii in orice societate comerciala ce detine angajati, documentatia si efectuarea instructajelor fiind verificata de Inspectoratele de Situatii de Urgenta din teritoriu (ISU)

Documentatia completa de SSM si SU cuprinde:

Auditul initial de Securitate si Sanatate in Munca (Protectia Muncii) si Situatii de Urgenta ( PSI – Prevenirea si Stingerea Incendiilor si PC- Protectie Civila) efectuat la semnarea contractului, la sediul clientului
Documentatie Protectia Muncii – SSM (Securitate si Sanatate in Munca)
Documentatie SU – Situatii de Urgenta (contine PSI – Prevenirea si Stingerea Incendiilor si PC – Protectie Civila)
Semnalistica, fise individuale de instruire periodica, plan de evacuare si echipamente .
Consultanta in domeniul SSM si PSI.

Pentru servicii de protectia muncii, PSI, evaluare de riscuri, training angajati sanatate si securitate in munca, venim in intampinarea nevoilor de pregatire si instruire a salariatilor si in acelasi timp, ajutam managerii sa evite amenzi si timp pierdut in rezovarea situatiilor de PSI si Protectia muncii.

Servicii protectia muncii Bucuresti si Ilfov

Oferim servicii complete de protectia muncii in Bucuresti si Ilfov conform prevederilor legale in domeniul protectia muncii si am cautat in permanenta ca serviciile noastre sa vina in sprijinul celor managerilor.

Pentru aceasta va supunem atentiei dumneavoastra actiunea noastra de punere in practica a prevederilor Legii 319 din 2006, privind securitatea si sanatatea in munca si a Normelor metodologice de aplicare ale legii, in vederea asigurarii de consultanta si servicii specializate in domeniu, prin incheierea unui contract de prestari servicii pe termen scurt sau lung, in urmatoarele conditii:

Securitate si sanatate in munca Bucuresti (SSM Bucuresti si Ilfov)

identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca (executant, sarcina de munca, mijloace de munca, echipamente de munca si mediul de munca pe locuri de munca/posturi de lucru ) si stabilirea masurilor tehnice, organizatorice si sanitare specifice din punct de vedere al protectiei muncii

elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie in munca

elaborarea de instructiuni proprii pentru completarea si/sau aplicarea reglementarilor de protectia muncii, tinand seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii/intreprinderii, precum si ale locurilor de munca/ posturilor de lucru

stabilirea atributiilor si raspunderilor in domeniul protectiei muncii, ce revin lucratorilor, corespunzator functiilor exercitate, care se consemneaza in fisa postului, cu aprobarea angajatorului

elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire de protectia muncii, stabilirea periodicitatii adecvate pentru fiecare loc de munca, asigurarea informarii si instruirii lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre lucratori a informatiilor primite

instruirea introductiv generala de protectia muncii, precum si testarea cunostintelor, completarea fiselor individuale de protectia muncii

instruirea conducatorilor de locurilor de munca privin organizarea activitatii de securitate si sanatate in munca la nivel de societate

elaborarea programului de instruire si testare la nivelul intreprinderii si/sau unitatii

intocmirea planului de actiune in caz de pericol grav si iminent (unde este cazul)

stabilirea si intocmirea evidentei zonelor cu risc ridicat si specific prevazute de lege

stabilirea zonelor care necesita semnalizare de securitate si sanatate in munca, stabilirea tipului de semnalizare necesar si amplasarea conform prevederilor >Hotararii de Guvern 971 din 2006 privind cerintele minime pentru semnalizarea de securitate si sanatate la locul de munca

intocmirea listelor cu meseriile si a profesiile prevazute de legislatia specifica, pentru care este necesara autorizarea exercitarii lor (unde este cazul)

intocmirea listelor cu posturile de lucru al carui personal necesita examene medicale suplimentare (unde este cazul)

intocmirea listei cu posturilor de lucru care la recomandarea medicului de medicina muncii necesita testarea aptitudinilor si/sau control psihologic periodic (unde este cazul)

identificarea echipamentelor individuale de protectie necesare pentru posturile de lucru din intreprindere si intocmirea necesarului de dotare a lucratorilor cu echipament individual de protectie, conform prevederilor Hotararii de Guvern 1048 din 2006 privind cerintele minime de protectia muncii (securitate si sanatate) pentru utilizarea de catre lucratori a echipamentelor individuale de protectie la locul de munca

informarea angajatorului asupra deficientelor constatate in timpul controalelor efectuate la locul de munca si propunerea de masuri de prevenire si protectie

elaborarea deciziilor interne de organizare a activitatii de securitate si sanatate in munca impuse de lege

cercetarea accidentelor de munca ce au produs incapacitate temporara de munca

asigurarea materialelor si mijloacelor tehnice pentru informare si instruire (tematici, brosuri, filme, materiale de propaganda , camera video, calculator, videoproiector, alte materiale)

stabilirea clauzelor privind securitatea si sanatatea in munca la incheierea contractelor de prestari de servicii cu alti angajatori, inclusiv la cele incheiate cu angajatori straini

Protectia muncii pentru santierele mobile in Bucuresti si Ilfov

Asigurarea coordonatorului in materie de securitate si sanatate in munca (protectia muncii)

Intocmirea planului de securitate si sanatate in munca pentru toate etapele de elaborare a proiectului si de realizare a lucrarii

Intocmirea planurilor proprii de securitate si sanatate in munca pentru antreprenori sau subantreprenori

Intocmirea registrului de coordonare si dosarul de interventii ulterioare

Prevenirea si stingerea incendiilor in Bucuresti si Ilfov

elaborarea a instructiunilor proprii de aparare impotriva incendiilor

evaluarea riscurilor de incendiu si stabilirea masurilor tehnice si organizatorice de aparare impotriva acestora

instruirea, pregatirea si verificarea lucratorilor din punct de vedere PSI

intocmirea documentelor de AII (aparare impotriva incendiilor)

completarea fiselor individuale de PSI (prevenire si stingere incendii)

 

Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala in Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei de Evaluare de riscuri conform legii 319/2006 .

Medicina Muncii in Bucuresti si Ilfov

Consult medical ogligatoriu pentru admiterea la locul de munca .

Servicii de Protectie Civila in Bucuresti si Ilfov

Pentru constructiile care se supun avizarii privind securitatea la incendiu si protectia civila.

Servicii de Verificare PRAM in Bucuresti si Ilfov

Verificari Pram – Masuratori PRAM – Certificate PRAM (de 2 ori pe an) pentru a evita deteriorarea lor din pricina factorilor precum: incarcare excesiva a circuitelor electrice, uzura echipamentelor, coroziunea materialelor, imbatranirea izolatiilor.

Servicii de Infiintare firma in Bucuresti si Ilfov

Pentru serviciul de infiintare firma sau societate comerciala avem nevoie, pentru inceput, de copii ale documentelor de identitate ale asociatilor, dovada de proprietate unde urmeza sa va stabiliti sediul social si de cel putin 3 variante de denumire. Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social nu mai este nevoie de dovada de proprietate, ci doar de buletine si de variantele de denumire. Pentru variantele de denumire este bine sa optati pentru variante cat mai complexe, avand in vedere ca rezervarea se face la nivel national si nu pot exista doua societati cu nume identic sau asemanator.

Servicii juridice in Bucuresti si Ilfov

OHSAS EXPERTS  furnizeaza si servicii juridice pe diverse domenii de activitate in vederea construirii unei increderi reciproce si pentru a creste valoarea clientilor, prin aplicarea principiului pe care noi il numim “SOLUTII EFICIENTE”.

Suntem printre putinii prestatori de servicii din Bucuresti si Ilfov care garanteaza calitatea serviciilor si asistenta la control. Indiferent de serviciile optate (protectia muncii, prevenire si stingere a incendiilor, evaluare a riscurilor, training sau de sanatate si securitate in munca) noi ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si a salariatilor si in acelasi timp, sa ajutam managerii sa evite pierderile.

Apeland la serviciile de protectia muncii oferite de noi intrati in legalitate conform cerintelor legale si totodata imbunatatiti conditiile de munca in unitatea dumneavoastra.

Resurse umane si personal Bucuresti si Ilfov

elaborarea regulamentului intern si a contractelor colective de munca

intocmirea actelor necesare la angajare si la lichidare

intocmirea dosarelor personale ale salariatilor

completarea Registrului de evidenta a salariatilor

intermedierea raporturilor de munca dintre angajator si salariati

medierea conflictelor de munca

executarea cercetarilor disciplinare

informarea si instruirea periodica a personalului cu privire la modificarile legislative nou aparute in domeniu

Contabilitate in Bucuresti si Ilfov

contabilitate, refacere contabilitate;

consultanta fiscala;

infiintari/dizolvari lichidari societati;

cenzorat;

salarizare/HR;

audit;

certificare bilant.

ISCIR in Bucuresti si Ilfov

Operator responsabil cu supravegherea tehnica instalatiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR

Pregatirea personalului auxiliar de deservire instalatiilor supuse prevederilor ISCIR, conform PT CR 8/2010, pentru:

legator de sarcina pentru macarale

manevrant pentru macarale cu actiune manuala

manevrant pentru stivuitoare cu actionare manuala

manevrant pentru mecanisme de ridicat (vinciuri, trolii, palane, dispozitive de ridicat si tractiune, transpalete)

manevrant pentru platforme ridicatoare deplasabile/nedeplasabile

manevrant pentru elevatoare pentru vehicule

manevrant pentru ascensoare cu schip

manevrant pentru ascensoare de materiale cu comanda de la punct fix din santierele de constructii

manevrant pentru ascensoare de constructie speciala pentru materiale

manevrant pentru trape/instalatii de cortina pentru incendiu

manevrant pentru echipamente din parcurile de distractii

Asistenta lunara asigurata de echipa noastra de profesionisti in Bucuresti si Ilfov

Consultanta, instructaje, si relatia cu organele de control din teritoriu .

 
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Solicita oferta servicii