8.00 lei + TVA

Solutie alcool iodat 200 ml

 

Toata lumea cunoaste faptul ca exista multe tipuri de solutii dezinfectante pentru uz extern. Ele sunt foarte utile si le folosim in mod uzual.

Care sunt caracteristicile solutiei de alcool iodat 200 ml comercializata si recomandata cu incredere de catre compania noastra tuturor persoanelor interesate?

Principalele roluri ale acestui tip de solutie sunt atat bactericid cat si fungicid, ea fiind recomandata pentru dezinfectarea igienica a mainilor si pentru dezinfectia locala a tegumentelor pentru a reduce riscul de aparitie a infectiilor.

Compozitia acestei solutii este urmatoarea: polivinilpropidona iodata 10% (echivalent iod 1%, alcooli, regulatori PH, glicerina, apa purificata, emulgator).

Care este actiunea farmacologica a solutiei de alcool iodat 200 ml?

Alcoolul iodat in concentratie de 1% actioneaza ca dezinfectant si antiseptic de uz extern.

Solutia de acest tip este indicata in mai multe situatii: dezinfectarea si antiseptizarea pielii, dezinfectarea campurilor operatorii, pentru asepsia plagilor superficiale si a locurilor de electie in vederea administrarii medicamentelor injectabile, etc..

Uneori, acest tip de solutie dezinfectanta mai este utilizata ca iritant (derivativ) si se recomanda a se aplica sub forma de frectii.

Cum se administreaza solutia de alcool iodat 200 ml?

O astfel de solutie destinata uzului extern se aplica prin tamponari, badijonari, pensulatii sau pulverizari ale campului operator. Este mult mai recomandata si indicata decat solutia de tinctura de iod, mai ales in pregatirea campului operator deoarece are efect congestiv mai redus.

Care sunt lucrurile importante pe care trebuie sa le retineti referitor la acest produs?

 

Solutia de alcool iodat 1% NU SE APLICA direct pe rana ci in jurul ei!

Flaconul intotdeauna trebuie pastrat foarte bine inchis!

Termenul de valabilitate este de 3 ani!

De asemenea, va mai precizam faptul ca acest produs comercializat de noi este avizat de catre Ministerul Sanatatii Publice.

 

Toate produsele noastre sunt de o foarte buna calitate, detin toate avizele necesare pentru o utilizare sigura si au preturi foarte accesibile!