OHSAS Experts garanteaza prin oferta de pret protectia muncii servicii complete si calitative privind protectia muncii (SSM), evaluarea riscurilor la securitate fizica, apararea impotriva incendiilor, medicina muncii in Bucuresti si Ilfov – la urgenta.

Solicitand oferta de pret veti putea evita atat amenzile din partea autoritatilor statului cat si accidente de munca, prin instruirea personalului cu privire la normele de securitate si sanatate in munca si organizarea documentatiei de SSM si PSI la zi.

Curs de prim ajutor - OHSAS Experts

curs primul ajutor

Oferta de pret protectia muncii se adreseaza atat societatiilor mici, cat si celor mari si foarte mari.  Protectia muncii este obligatorie din punct de vedere legal, cat si dpdv moral pentru ca solicitand oferta de pret protectia muncii, faceti primul pas de a intra in legalitate si in acest fel nu veti fi nevoit sa platiti amenzi foarte mari, si cel mai important nu riscati viata angajatilor cu buna stiinta.

Este important sa primiti oferta de pret protectia muncii  pentru a afla costurile pentru serviciul de protectia muncii si PSI.

Cum pot obtine oferta de pret protectia muncii  ?

se poate obtine completand formularul alaturat, prin email  sau telefonic :

Email: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro

Pentru a discuta mai multe detalii contactati-ne.