Verificari PRAM in Bucuresti si Ilfov

Acest articol este dedicat in primul rand partenerilor de afaceri care doresc sa efectueze verificari PRAM in Bucuresti si Ilfov. Ideea de a verifica functionarea corecta a instalatiei de impamantare este una foarte serioasa care protejeaza pe termen lung si care face parte din pachetul de responsabilitati ce revine fiecarui antreprenor sau manager.

Suntem bucurosi ca prin echipa noastra de specialisti acreditati ANRE (Autoritatea Nationala in domeniul Energiei Electrice) va putem oferi un pachet complet de verificari PRAM in Bucuresti, in asa fel in cat sa puteti asigura protectia in afacerea dumneavoastra si sa preveniti si sa diminuati riscul de accidentare prin electrocutare cat si riscul de incendiu.

Lucram cu electrecieni cu experienta vasta in domeniu, care pot sa ofere solutii inovative la la cele mai multe dintre intrebarile pe care le aveti, datorita situatiilor deosebit de diferite cu care s-au confruntat in munca lor. Pachetul de verificari PRAM in Bucuresti include verificarea bunei functionari a instalatiei de impamantare, a paratrasnetelor si a echipamentelor de protectie, cu scopul de a prevenirii electrocutarii lucratorilor care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul aferent. De asemenea un alt scop pe care il avem in vedere este preventia incendierii cladirilor si a distrugerii aparaturii electrice si electronice.

Un mediu in care se iau toate masurile de preventie si de promovare a sanatatii si sigurantei in munca, este unul apreciat in care se asigura din stat toate conditiile propice unei bune functionari. Prin primirea buletinului PRAM din partea specialistilor nostri, veti avea dovada ca acet tip de verificari a fost facut. Astfel in situatiile de posibil control din partea Protectia Muncii, Pompieri si Protectia Consumatorilor, veti putea prezenta acest buletin, a carui detinere este obligatorie conform legislatiei in vigoare.

Aparatul special destinat efectuarii de verificari PRAM in Bucuresti, masoara rezistenta de dispersie a prizei de pamant si a tuturor continuitatilor care trebuie sa asigure protectia. Acest aparat este avizat metrologic si este la randul sau verificat pentru a ne asigura de functionarea corecta si de furnizarea de rezultate conforme cu realitatea. In ceea ce privesc conditiile de masurare, acestea sunt si ele importante pentru realizarea unei evaluari corecte. Astfel verificarile PRAM, vor fi realizate de doua ori pe an, fiind necesar sa fie facuyte o data in anotim cu vreme uscata si inca o data in conditii mai ridicate de umiditate.

Atunci cand realizam verificari PRAM in Bucuresti si Ilfov, prin natura relatiei pe care o avem cu partenerii, furnizam si informatii si consiliere in ceea ce priveste protectia utile atat pentru angajator cat si pentru lucrator.

Printre normele de protectie regasim: specificatii referitoare la modificarile efectuate in circuitul electric care mentioneaza faptul ca orice modificare ce va fi intreprinsa, se va face doar dupa ce s-a deconectat sursa electrica si doar de catre un electrician; informatii referitoare la tabloul electric, acesta nu trebuie sa fie atins dupa ce a fost pus sub tensiune; specificatii ce privesc starea de functionare a instalatiilor electrice, fiind necesar ca acestea sa fie mentinute in perfecta stare de functionare, iar semnele care ar putea indica o functionare defectuoasa, oricat de mici ar fi, trebuie luate in considerare cu seriozitate urmand ca instalatia sa fie scoasa din functiune.

Apare o colaborare deosebita si o relatie de incredere intre noi si partenerii pe care ii avem in ceea ce priveste efectuarea de verificari PRAM in Bucuresti si Ilfov. Ne puteti contacta oricand folosind formularul de contact de pe site-ul www.protectiamuncii-bucuresti.ro, sau printr-un apel telefonic.