12.97 lei + TVA

Stoc epuizat

Eticheta ADR autocoLant a pericol transport gaze neinflamabile toxice

 

Eticheta ADR autocoLant a pericol transport gaze neinflamabile toxice este  recomandata pentru clasa 2.2a (300 x 300mm) sau 2.2n (300 x 300mm).

In situatia in care exista un pericol imminent care poate pune in pericol viata multor personae, intotdeauna este indicat sa realizam tot ceea ce este necesar pentru a diminua consecintele nefaste, mai ales cele care rezulta in urma accidentelor rutiere mari. Sanatatea fiecaruia dintre noi si mai ales a pasagerilor nostri precum si a celorlalte persoane din trafic este cu mult mai importanta decat oricare alt lucru.

Eticheta ADR autocoLant a pericol transport gaze neinflamabile toxice semnalizeaza pericole de tipul urmator: pericol de asfixiere, poate fi sub presiune, poate cauza degeraturi, Continutut poate exploda daca este incalzit. Indicatii suplimentare: Evitati locurile joase!

Conform prevederilor sectiunii 8.1.5 din ADR, toate unitatile de transport trebuie sa aiba la bord urmatorul echipament:

Pentru fiecare vehicul:

 • o cala de dimensiuni adecvate masei maxime a vehiculului si diametrului rotilor;
 • doua dispositive de avertizare independente;
 • lichid pentru spalarea ochilor*.

 

Pentru fiecare membru din echipaj:

 • o vesta fluorescenta (de ex. Asa cum este descrisa prin standardul EN 471);
 • o Lant erna portabila;
 • o pereche de manusi de protectie;
 • un mijloc de protectie pentru ochi (spre ex: ochelari de protectie).

 

Echipament suplimentar pentru anumite clase:

 • o masca pentru evacuare de urgenta ** pentru fiecare membru al echipajului, pentru incarcaturile cu etichete de pericol cu numerele 2.3 sau 6.1;
 • o lopata***;
 • un material pentru acoperirea gurilor sistemului de canalizare***;
 • – un recipient colector***.

* Nu este necesar pentru eticete de pericol cu numerele 1, 1.4, 1.5, 1.6, 2.1, 2.2 si 2.3.

** De exemplu o masca de urgenta cu un filtru combinat gaz/pulbere de tipul A1B1E1K1-P1 sau A2B2E2K2-P2 care este similar cu cel descries in standardul EN 141.

*** este necesar(a) numai pentru solide si lichide cu etichetele de pericol cu numerele 3, 4.1, 4.3, 8 si 9.

 

Este important sa mai retineti faptul ca in afata de etichete ADR autocoLant e pericol transport gaze neinflamabile toxice firma noastra va mai poate pune la dispozitie si alte tipuri de etichete ADR ieftine si de foarte buna calitate, spre exemplu etichete ADR pentru produse toxice, fisibile, materiale radioactive, etc.. Rasfoiti in detaliu toate rubricile site-ului nostru de prezentare pentru a descoperi toate produsele pe care le avem in portofoliu si pentru a sti in ce moment puteti apela la serviciile noastre.

NU UITATI !!! Viata fiecaruia dintre noi merita atentie maxima si trebuie sa fie protejata cu ajutorul oricarui lucru care poate realiza asa ceva! Traficul rutier in societatile aflate in plina dezvoltare genereaza adevarate dezastre