Reducere!

50.00 lei + TVA

SET PSI XXL = 12 autocolante PVC obligatorii pentru FIRME si INSTITUTII

SET PSI XXL = 12 autocolante PVC obligatorii pentru FIRME si INSTITUTII

Un Set PSI XXL de 12 autocolante PVC obligatorii pentru firme si institutii pus la dispozitie de OHSAS EXPERTS vine in completarea setului de autocolante standard pentru SSM.

Setul de autocolante PSI sunt rezistente la apa si la soare, nu lasa urme dupa dezlipire, nu ataca vopseaua peretelui.

O semnalizare corecta pentru iesirile de urgenta in caz de izbucnire incendii, precum si semnalizarea locurilor unde exista stingatoare sau hidranti, creste eficienta de salvare in situatii de urgenta in orice companie.

Continut Set PSI XXL de 12 autocolante PVC obligatorii pentru firme si institutii:

Hidrant – 400mm x 280mm – 2 buc.

Stingator de incendiu – 400mm x 280mm – 3 buc.

Pichet PSI – 400mm x 280mm – 1 buc.

Sageata directie stingator – 420mm x 200mm – 6 buc.

Pentru seturi personalizate cat si pentru marimi si materiale diferite de acest tip, contactati OHSAS Experts. OHSAS Experts distribuie toata gama de semnalistica obligatorie: pLant de evacuare a persoanelor si bunurilor in caz de incendiu, realizat conform Anexei 2 din Normele generale de aparare impotriva incendiilor, indicator “Santier in lucru” de dimensiuni 1450 x 950 mm fabricat din polipLant ( la cerere se poate personaliza cu datele companiei dumneavoastra!) si multe alte produse la fel de utile.

Pentru detalii suplimentare referitoare la Setul PSI XXL de 12 autocolante PVC obligatorii pentru firme si institutii, va stam la dispozitie oricand la numarul de telefon prezentat in site.

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de produse de foarte buna calitate pentru orice tip de activitate de prevenire si stingere incendii (PSI)!!