65.00 lei + TVA

Stoc epuizat

Stingator cu pubere tip P4

Oricat de multe sesiuni speciale de training vom organiza pentru ca salariatii nostri sa fie foarte bine pregatiti in momente critice precum incendii mari sau mici, niciodata nu vom obtine eficienta maxima dorita daca echipamentele speciale destinate unor astfel de evenimente nu sunt de buna calitate si in termenul de valabilitate!

Ce tip de stingator cu pulbere va recomanda compania noastra pentru evenimente nedorite de acest tip?

Stingatorul cu pulbere tip P4 este un model de stingator incarcat cu pulbere tip BC sau ABC si are o greutate a incarcaturii de 4 kg. Jetul unui astfel de stingator are o lungime de 4 m si se descarca doar in 9 secunde. Caracteristicile focarului minim sunt urmatoarele: 13A/70B. Pentru astfel de modele de echipamente destinate prevenirii si stingerii incendiilor, termenul de garantie este de 5 ani, verificarea fiind anuala.

In ce situatii pot fi utilizate stingatoarele cu pulbere tip P4 ?

Astfel de stingatoare pot fi utilizate cu success la stingerea inceputurilor de incendii care fac parte din clasele A, B, C si E (cu tensiuni de pana la 1000V), atat pentru incendiile aparute in spatii inchise magazii, blocuri de locuit, depozite, metrou, tramvaie, magazine, cladiri, hoteluri, institutii, autoturisme, camioane, muzee, scoli, licee, mall-uri, etc. precum si pentru stingerea incendiilor aparute in spatii deschise cum ar fi statiile PECO, santiere, evenimente organizate in aer liber, etc.

Cand se obtine eficienta maxima pentru astfel de echipamente destinate prevenirii si stingerii incendiilor?

Eficienta maxima este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si in zone cu arii intinse.

Agentul de stingere utilizat de stingatorul cu pulbere tip P4 este reprezentat de o pulbere ecologica uscata, universala tip ABC –E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare de incendiu. Acest model de pulbere nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si nici pentru mediul inconjurator, motiv pentru care pot fi utilizate cu incredere maxima.

Stingatorul tip P4 foloseste drept gaz propulsor azotul (N2), care este un gaz ecologic care nu prezinta variatii de presiune la schimbari de temperatura.

Robinetul sau este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat decLant ator si manometru care indica presiunea. Recipientul este executat din tabla de otel prin procedee omologate sau din aliaj de aluminiu.

Este bine sa mai cunaosteti si faptul ca stingatorul cu pulbere tip P4 comercializat si recomandat cu incredere de compania noastra oricarei personae fizice sau juridice interesate, este fabricat in conformitate cu normativele SR EN 3.

NU UITATI!! Achizitionarea unor produse de calitate de acest tip va poate feri de multe lucruri neplacute si de multe consecinte grave. Solicitati cu incredere toate informatiile necesare de la specialistii companiei noastre, pentru a fi pregatiti in orice moment sa faceti fata cu succes unui incendiu si pentru a evita sanctiuni si amenzi mari!

Toate produsele noastre pot fi achizitionate si online iar pentru comenzi mai mari de 500 Lei, transportul acestora este acordat in mod gratuit de noi! Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie de informatii suplimentare!