370.00 lei + TVA

Lada nisip 0,5 mc

Lada de nisip este un produs destinat stingerii inceputurilor de incendii!

Lada de nisip 0,5 mc este indicata pentru stocarea nisipului in zona punctelor de lucru dotate cu mijloace de prima interventie necesare stingerii inceputurilor de incendii.

 

Materiale utilizate

Acest tip de lada de nisip comercializat si recomandat cu incredere de noi, este confectionata din metal, mai précis tabla de otel laminat OL 37 STAS 9264 – 80, sudata pe interior. Este prevazuta cu capac asamblat pe lada prin intermediul a 2 balamale. Pe capacul lazii de nisip este sudat un maner pentru a permite manevrarea acesteia cu usurinta.

Pentru a evita aparitia fenomenelor de coroziune, in partea sa inferioara au fost fixate patru picioare de asezare. Protectia anticoroziva a acestui model de lada de nisip a fost realizata prin utilizarea unei vopsele de culoare rosie care este foarte rezistenta la intemperiile atmosferice.

Este bine sa mai stiti si faptul ca acest produs este nedeformabil sub actiunea materialului depozitat in ea.

Care sunt dimensiunile lazii de nisip 0,5 mc ?

Dimenisuni (mm) : L = 960, l = 445, H = 470, h = 440. Pentru modelul cu capacitate de 1 mc, dimensiunile sunt urmatoarele: L = 1000, l = 1000, H = 520, h = 420.

 

Marcare

Pe acest model de lada de nisip este aplicata o eticheta autocoLant a rezistenta la conditiile meteo, cu inscriptia “LADA NISIP”.

 

Ambalare, transport, documente insotitoare

Pentru protectia impotriva fenomenelor de coroziune, lazile de nisip         de acest tip se livreaza ambalate in folie termocontractibila. De asemenea, este bine sa stiti de la inceput si faptul ca acest model de lada de nisip se livreaza fata nisip.

Transportul sau este facut cu ajutorul mijloacelor de transport obisnuite. Cand se livreaza, produsele de acest tip vor fi insotite de fisa tehnica, factura fiscala, declaratie de conformitate si certificatul de garantie.

Ce este bine sa cunoasteti despre garantiile acestui produs?

Societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de zile, incepand din momentul livrarii. In perioada de garantie, societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului din care a fost fabricat sau din cauza unor procedee de executie necorespunzatoare.

 

ATENTIE!!! Intotdeauna cand achizitionati produse destinate unor actiuni importante precum prevenirea si stingerea incendiilor, solicitati toate informatiile necesare despre produse si asigurati-va ca sunt de cea mai buna calitate. Este extreme de util sa solicitati si avizele speciale ale produselor cu aceasta destinatie pentru a fi siguri ca masurile luate impotriva stingerii incendiilor vor avea eficienta maxima!

Consultati cu incredere si rabdare toate produsele recomandate de noi si prezentate pe site, pentru ca sunt de o foarte buna calitate si la preturi competitive.

Va stam la dispozitie oricand cu orice fel de informatii suplimentare!

De asemenea, compania noastra va ofera si posibilitatea de a face comenzi online, transportul fiind complet gratuit daca valoarea produselor cumparate este mai mare de 500 Lei!