41.00 lei + TVA

 

Produsele destinate activitatilor de prevenire si stingere incendii (PSI) sunt de importanta maxima!! Daca doriti ca activitatile de PSI organizate in compania sau institutia dumneavoastra sa fie cu adevarat bine organizate si sigure, trebuie sa achizitionati produse PSI de calitate foarte buna care detin toate avizele necesare pentru o functionare sigura!

Alegerea atenta a oricarui produs destinat actiunilor de tip PSI reprezinta una din conditiile necesare petru ca urmarile nefaste ale incendiilor sa fie cat mai mici, mai ales asupra starii de sanatate.

Cheia din otel pentru racord tip ABC recomandata si comercializata de compania noastra asigura strangerea sau desfacerea racordurilor tip STORZ fixe sau mobile de tip A, B, C.

Care sunt caracteristicile acestui produs pus la dispozitie de noi oricarei persoane fizice sau juridice interesate?

Material: fonta;

Dimensiuni: Lungime – 300 mm, latime – 104, Grosime – 15 mm, Masa – 0,9 kg.

Ambalare, transport, documente insotitoare

Cheia din otel pentru racord tip ABC se livreaza neambalata. Transportul se face cu mijloace de transport obisnuite. La livrare, produsele vor fi insotite de fisa tehnica, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul de garantie.

Termenul de garantie

Ca si in cazul multor altor produse comercializate de compania noastra, compania producatoare a acestui tip de produs PSI garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni, incepand cu momentul livrarii. In perioada de garantie, producatorul are obligatia de a repara sau inlocui orice produs defect daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau executiei necorespunzatoare.

Daca aveti nevoie de detalii suplimentare despre acest produs – cheie din otel pentru racord tip ABC, va rugam sa ne contactati imediat pentru a intra in posesia lor in timp util. Orice activitate pentru prevenirea si stingerea incendiilor trebuie sa beneficieze de atentie maxima si siguranta deplina! Va asteptam cat mai curand!

De asemenea, compania noastra va mai ofera posibilitatea de a comanda acest produs online, pentru comenzi mai mari de 500 lei serviciile de transport fiind complet gratuite.

NU UITATI!!! Orice activitate destinata prevenirii si stingerii incendiilor organizata ineficient are drept consecinte pierderi mari materiale dar si ale starii de sanatate. Cunparati produse de calitate care detin toate avizele speciale pentru a fi in siguranta deplina, atat dumneavoastra cat si salariatii dumneavoastra!