25.00 lei + TVA

Galeata PSI

Unul din cele mai utilizate produse destinate activitatilor de prevenire si stingere incendii este galeata PSI . Modelul comercializat de compania noastra are o capacitate de 10 l si cantareste 0,7 kg.

Acest tip de galeata PSI este confectionat din tabla vopsita cu vopsea rosie care este foarte rezistenta la umiditate.

Ambalare, transport, documente insotitoare

Produsul acesta se livreaza neambalat. Transportul se face cu mijloace de transport obisnuite. In momentul livrarii, produsul va fi insotit de fisa tehnica, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul de garantie.

Termenul de garantie

Pentru acest produs, compania producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni incepand cu momentul livrarii. In perioada de garantie, producatorul are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau din cauza unei executii necorespunzatoare.

Cand este utilizata, de obicei galeata PSI de acest tip?

Acest model de galeata este foarte recomandata pentru transportarea apei in vederea stingerii incendiilor.

Care sunt celelalte tipuri de unelte PSI pe care le punem la dispozitia tuturor persoanelor fizice si juridice interesate?

In afata de acest produs, compania noastra va mai poate oferi si produse precum cazma PSI cu coada, cange PSI cu coada de 2 m, cheie pentru racord tip ABC, furca PSI cu 3 sau 4 coame, topor, tarnacop PSI, cheie hidrant, lopata PSI cu coada, grebla zincata PSI, ranga PSI si multe alte produse de acest tip.

ATENTIE!!!

Toate produsele comercializate de compania noastra sunt de o calitate foarte buna, detin toate avizele speciale necesare unei functionari sigure si eficiente si au preturi foarte competitive.

Cititi cu atentie toate descrierile de produse prezentate de noi pe site-ul companiei pentru a afla in ce situatii puteti apela la serviciile companiei noastre!

Va stam la dispozitie oricand cu orice tip de informatie suplimentara!