47.00 lei + TVA

Cheie hidrant

Cheia hidrant se foloseste pentru actionarea hidrantului subteran care se monteaza pe retelele de distributie a apei, avand presiunea nominala pana la 10 bar.

Dimensiuni cheie hidrant PSI:

Cheia hidrant din imagine are urmatoarele dimensiuni:

Lungime – 800 mm, latime – 400 mm, diametrul corpului – 22 mm, masa – 3,5 kg.

Ambalare, transport, documente insotitoare

Cheia hidrant de acest tip se livreaza fata a fi ambalata. Transportul se face cu mijloace de transport obisnuite. In momentul livrarii, produsele vor fi insotite intotdeauna de prezenta fisei tehnice, factura fiscala, declaratie de conformitate si certificatul de garantie.

Termenul de garantie

Producatorul garanteaza calitatea acestui produs timp de 12 luni, incepand cu momentul livrarii. In perioada de garantie societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau din cauza unei executii defectuoase.

Alte tipuri de produse PSI:

In afata de chei hidrant PSI, va mai recomandam si produse precum cange PSI, chei hidrant din otel, furci PSI, lopeti cu coada, tarnacoape PSI, galeti PSI, topor-tarnacop PSI, si multe altele de acest tip.

Daca o sa rasfoiti cu rabdare site-ul de prezentare al companiei noastre o sa descoperiti toate categoriile de produse pe care le detinem in portofoliu, incepand cu truse sanitare pentru acordarea primului ajutor, truse sanitare pentru arsuri, stingatoare pe baza de pulbere, spuma mecanica sau dioxid de carbon, stingatoare auto, autocoLant e, lampi de iluminat, etc..

Pentru orice informatie suplimentara referitoare la oricare din produsele comercializate de compania noastra, specialistii nostri va stau oricand la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti o alegere eficienta si sigura.

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie! Suntem aici pentru a va ajuta sa va organizati si sa va eficientizati intreaga activitate destinata prevenirii si stingerii incendiilor!