363.00 lei + TVA

Cutie hidrant cu locas pentru stingator, geam, cheder, incuietoare, suport rola furtun

Acest tip de cutie hidrant este confectionata din tabla de otel laminat la rece, care este de foarte buna calitate DC01-A, imbinata prin sudura in mediu protejat. Usa sa este prevazuta cu geam transparent de 4 mm si are in dotare o incuietoare tip yala.

Dimensiunile cutiei hidrant cu locas pentru stingator, geam, cheder, incuietoare, suport rola furtun  sunt urmatoarele:

Latime: 550 mm

Inaltime: 850 mm

Adancime: 200 mm

La cerere, acest model de cutie hidrant de interior poate fi echipata cu rola pentru furtun tip C, robinet hidrant cu record fix tip C, cu teava de refulare  precum si cu stingator tip P6.

Cutia hidrant cu locas pentru stingator, geam, cheder, incuietoare, suport rola furtun este prevazuta cu decupaje aparente pentru trecerea robinetului in doua din colturile opuse locasului pentru stingator. De asemenea, este vopsita in camp electrostatic cu vopsea rosie, textura tip RAL 3000.

Unul din avantajele acestui tip de produs este acela ca se poate monta atat mod aparent cat si in mod incastrat. Dimensiunea ramiie exterioare este egala cu dimensiunea propriu-zisa a cutiei.

Care sunt caracteristicile stingatorului tip P6 cu care poate fi dotata in mod optional cutia hidrant cu locas pentru stingator, geam, cheder, incuietoare, suport rola furtun?

Stingatorul cu pulbere tip P6 este un stingator incarcat cu pulbere tip ABC si are o greutate a incarcaturii de 6 kg. Jetul unui stingator de acest tip are o lungime de 4 m iar incarcatura lui se descarca in doar 12 secunde. Caracteristicile focarului minim sunt urmatoarele: 21A/144B, termenul sau de garantie fiind de 5 ani (verificare anuala).

In ce situatii este indicat sa utilizati un stingator de acest tip?

Stingatoarele cu pulbere tip P6 sunt recomandate in special pentru stingerea inceputurilor de incendii care fac parte din clasele A,B, C si E (cu tensiuni de pana la 1000V), atat pentru incendiile aparute in spatii inchise precum magazii, blocuri de locuit, depozite, metrou, tramvaie, magazine, cladiri, hoteluri, institutii, autoturisme, camioane, muzee, scoli, licee, mall-uri, etc. precum si pentru incendiile aparute in spatii deschise precum statii PECO, santiere, evenimente organizate in aer liber, etc..

Eficienta maxima in cazul lor este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

Agentul de stingere utilizat de stingatoarele cu pulbere tip P6 ABC este reprezentat de o pulbere ecologica uscata si universala ABC-E care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Aceasta pulbere nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si nici pentru mediul inconjurator.

De asemenea, tipul acesta de stingator foloseste drept gaz propulsor azotul (N2) care este un gaz ecologic care nu prezinta variatii de presiune la modificari de temperatura.

Pentru informatii suplimentare referitoare la acest produs va stam la dispozitie oricand la numarul de telefon prezentat pe site-ul OHSAS Experts.