37.00 lei + TVA

Ranga PSI

Unul din cele mai utilizate produse destinate activitatilor de prevenire si stingere incendii este ranga PSI . Modelul comercializat de compania noastra are o lungime de 1200 mm, diametrul de 22 mm si masa de numai 3 kg.

Acest tip de ranga PSI se utilizeaza de obicei la lucrarile de degajare sau demolare necesare patrunderii in construcii sau alte incinte in caz de incendii sau catastrofe naturale de catre echipajele speciale de pompieri.

Ambalare, transport, documente insotitoare

Produsul acesta se livreaza neambalat. Transportul se face cu mijloace de transport obisnuite. In momentul livrarii, produsul va fi insotit de fisa tehnica, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul de garantie.

Termenul de garantie

Pentru acest produs – ranga PSI, compania producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni incepand cu momentul livrarii. In perioada de garantie, producatorul are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau din cauza unei metode de executiei necorespunzatoare.

Care sunt celelalte tipuri de unelte PSI pe care le punem la dispozitia tuturor persoanelor fizice si juridice interesate?

In afata de acest produs, compania noastra va mai poate oferi si cazma PSI cu coada, cange PSI cu coada de 2 m, cheie pentru record tip ABC, furca PSI cu 3 sau 4 coame, topor, tarnacop PSI, cheie hidrant, lopata PSI cu coada, grebla zincata PSI, ranga PSI si multe alte produse de acest tip.

ATENTIE!!!

Toate produsele comercializate de compania noastra sunt de o calitate foarte buna, detin toate avizele speciale necesare unei functionari sigure si eficiente si au preturi foarte competitive.

Cititi cu atentie toate descrierile de produs prezentate de noi pe site-ul companiei pentru a afla in ce situatii puteti apela la serviciile companiei noastre!

Va stam la dispozitie oricand cu orice tip de informatie suplimentara care va poate ajuta sa faceti o alegere buna!