Servicii SSMCalculator pret servicii PSI

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0740.19.59.51


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.

Oferind un mediu de lucru sigur și potrivit Există o concepție greșită, că căutarea unui sprijin extern în domeniul sănătății și securității la locul de muncă nu este rentabilă pentru întreprinderile mici. În realitate, costă mult mai puțin decât crezi.

Multe firme alocă o întreținere a sănătății și securității unui angajat, adesea pe cineva cu un volum de muncă deja dificil. În astfel de cazuri, angajatul nu poate cerceta temeinic aspecte care duc la informații inexacte. Acest lucru vă va face vulnerabili la încălcări ale conformității.

Rămânem la curent cu modificările legislative, ceea ce înseamnă că orice informații pe care le primiți de la noi sunt actuale și nu vă vor pune în pericol. Externalizarea vă oferă mai mult timp să lucrați la afacerea dvs. Prin urmare, este eficient din punct de vedere al costurilor și economie de timp.

Oferim îndrumări privind sănătatea și siguranța în multe sectoare diferite. Sănătatea și siguranța reprezintă o mare preocupare pentru angajatori. Este esențial ca toți angajații să lucreze într-un mediu potrivit pentru a le permite să-și atingă potențialul maxim. Pe măsură ce firma dvs. crește, cerințele de sănătate și siguranță se vor schimba. Prin urmare, este extrem de important să vă revizuiți strategia pentru a preveni căderea în pericol a reglementărilor privind sănătatea și siguranța. Adesea, în perioadele de creștere, operațiunile din spatele locuințelor pot avea un loc în spate.

Pe măsură ce acest lucru se întâmplă, aceste procese devin chiar mai puțin potrivite pentru a susține structura schimbătoare a firmei dvs. Aici intrăm. Doar în 2014/2015, 25.8 milioane de zile lucrătoare au fost pierdute din cauza sănătății și a rănilor.

Multe dintre acestea ar fi putut fi împiedicate de întreprinderi să devină mai conștiente de sănătate și siguranță. Noi cazuri de sănătate și răniri au costat Marea Britanie peste 14 miliarde de lire sterline în fiecare an. Dacă nu vă protejați în mod corespunzător firma dvs., aceasta poate fi extrem de costisitoare.

Solicita oferta servicii