OHSAS Experts garanteaza prin oferta protectia muncii servicii complexe privind instructajul de protectia muncii (ssm),  evaluarea riscurilor, aparare impotriva incendiilor,  medicina muncii, servicii expert contabil, resurse umane, precum si cea mai larga gama de servicii juridice.

Solicitand oferta protectia muncii veti intelege ca puteti evita din timp ca  potentialele accidente de munca, astfel inevitabil le veti reduce considerabil .

Cu oferta protectia muncii si PSI veti intelege ca puteti preveni eventuale erori umane ce pot cauza accidente in munca:

Asigurarea instructajului din oferta protectia muncii si PSI angajatilor  dvs  nu doar ca respectati moralitatea  puteti sta linistit fara sa riscati nimic, deoarece noi, prin oferta de protectia muncii luam in calcul toate posibilitatile ce pot provoca dezastre in adevaratul sens al cuvantului.

Zero amenzi SSM si PSI

Cui se adreseaza oferta protectia muncii  ?

Oferta protectia muncii  se adreseaza  atat societatiilor mici, cat si celor mari si foarte mari.  Protectia muncii este obligatorie din punct de vedere legal, cat si dpdv moral pentru ca in a  solicita   oferta protectia muncii  cat mai repede faceti primul pas de a intra in legalitate si in acest fel nu veti fi nevoit sa platiti amenzi foarte mari, si cel mai important nu riscati viata angajatilor cu buna stiinta.

Este important sa primiti oferta protectia muncii  pentru a afla costurile pentru intreg serviciul de protectia muncii PSI.

Oferta protectia muncii

Protectia muncii  nu este o optiune, ci este o conditie obligatorie in momentul angajarii de personal. Respectarea regulilor transmise legate de stingerea si prevenirea incendiilor, precum si medicina muncii  evaluarea riscurilor, si prin consultanta protectia muncii regasita in oferta protectia muncii si psi.

Avantajul pentru Oferta protectia muncii personalizata este ca configuram pretul fix pe structura afacerii si numarul de angajati.

OHSAS Experts furnizeaza oferta protectia muncii si psi  la preturi mici.

Cum pot obtine oferta protectia muncii si PSI ?

Oferta protectia muncii se poate obtine completand formularul alaturat, prin email sau telefonic.

Email: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro

Pentru a discuta mai multe detalii despre oferta protectia muncii va invitam la sediul nostru din Bucuresti.

Oferta servicii SSM si PSI – Timp de raspuns rapid

Sănătatea și securitatea la locul de muncă

Sănătatea și securitatea la locul de muncă este unul dintre domeniile în care firma noastra  a avut cel mai mare impact – cu un cadru juridic solid care să acopere numărul maxim de riscuri, cu un număr minim de reglementări.

De asemenea, echipa noastra de protectia muncii  este formata din specialisti care  monitorizeaza cu atentie  Agenția Europeană pentru Sănătate și Securitate în Muncă și Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de  difuzeaza  informații, îndrumare și promovare  a unui mediu de lucru sănătos – în special în întreprinderile mici si mijlocii.