12.97 lei + TVA

Stoc epuizat

 Eticheta ADR autocoLant a pericol transport lichide inflamabile clasa 3a sau 3n (300 x 300mm)

 

Eticheta ADR autocoLant a pericol transport lichide inflamabile clasa 3a sau 3n (300 x 300 mm) prezentata in imaginea alaturata, semnalizeaza urmatoarea categorie de pericole: pericol de foc, pericol de explozie, Continutul poate exploda daca este incalzit. Indicatii suplimentare: Adapostiti-va! Evitati locurile joase!

Conform prevederilor sectiunii 8.1.5 din ADR, toate unitatile de transport trebuie sa aiba la bord urmatorul echipament:

Pentru fiecare vehicul:

 • o cala de dimensiuni adecvate masei maxime a vehiculului si diametrului rotilor;
 • doua dispositive de avertizare independente;
 • lichid pentru spalarea ochilor*.

 

Pentru fiecare membru din echipaj:

 • o vesta fluorescenta (de ex. Asa cum este descrisa prin standardul EN 471);
 • o Lant erna portabila;
 • o pereche de manusi de protectie;
 • un mijloc de protectie pentru ochi (spre ex: ochelari de protectie).

 

Echipament suplimentar pentru anumite clase:

 • o masca pentru evacuare de urgenta ** pentru fiecare membru al echipajului, pentru incarcaturile cu etichete de pericol cu numerele 2.3 sau 6.1;
 • o lopata***;
 • un material pentru acoperirea gurilor sistemului de canalizare***;
 • un recipient colector***.

* Nu este necesar pentru eticete de pericol cu numerele 1, 1.4, 1.5, 1.6, 2.1, 2.2 si 2.3.

** De exemplu o masca de urgenta cu un filtru combinat gaz/pulbere de tipul A1B1E1K1-P1 sau A2B2E2K2-P2 care este similar cu cel descries in standardul EN 141.

*** este necesar(a) numai pentru solide si lichide cu etichetele de pericol cu numerele 3, 4.1, 4.3, 8 si 9.

 

Este important sa mai retineti faptul ca in afata de etichete ADR autocoLant e pericol transport lichide inflamabile clasa 3a sau 3n (300 x 300mm), firma noastra va mai pune la dispozitie si alte tipuri de etichete ADR ieftine si de foarte buna calitate, spre exemplu etichete ADR pentru produse toxice, fisibile, materiale radioactive, etc.. Rasfoiti in detaliu toate rubricile site-ului nostru de prezentare pentru a descoperi toate produsele pe care le avem in portofoliu si pentru a sti in ce moment puteti apela la serviciile noastre.

NU UITATI !!!  Traficul rutier in societatile aflate in plina dezvoltare genereaza adevarate dezastre! Apelati la orice produs de calitate de tipul eticheta ADR autocoLant e pericol transport lichide inflamabile clasa 3a sau 3n (300 x 300 mm) care poate preveni accidente foarte grave cu urmari nefaste mai ales asupra starii de sanatate! Contactati specialistii companiei noastre ori de cate ori aveti nevoie de un sfat competent si ori de cate ori aveti nevoie de produse avizate, eficiente si de buna calitate!