178.65 lei + TVA

Trusa pentru urgente oculare

Stoc epuizat

Trusa pentru urgente oculare

Trusa pentru urgente oculare este echivalentul trusei de prim ajutor pentru traumatisme oculare.

Indiferent de aria afectiunilor oculare – fie ele leziuni minore precum intepaturi, zgarieturi sau corpuri straine sau contaminari cu substante toxice sau acide – dusul ocular este varianta optima de interventie.

Este critic sa utilizati trusa pentru urgente oculare ca prima optiune de interventie in cazul producerii unui accident de munca intrucat confera o prima sterilizare a plagii, diminuand factorul infectios si/sau limitand aria de raspandire a iritarii post-traumatice, in cazul unei contaminari cu substante periculoase.

Recomandam trusa pentru urgente oculare tuturor celor care activeaza in domeniile prelucratoare.

Descriere trusa pentru urgente oculare

Produsul se prezinta ca un set din plastic flexibil, avand dimensiunile de: 32 x 41 x 8 cm. Trusa pentru urgente oculare se bucura de accesibilitate si impermeabilitate, capacul fiind transparent, dar dotat cu sistem de inchidere etansa.

Trusa contine 2 flacoane x 500 ml cu solutie salina sterilizanta necesara curatatii zonei traumatizate, o oglinda pentru orientare, precum si un set succint de instructiuni de folosire a dusului ocular.

Pentru informatii si precizari suplimentare, va rugam sa formati numarul de telefon prezentat pe site-ul companiei noastre pentru a primi, imediat, informatiile necesare!