2,600.00 lei + TVA

Este conceput pentru a proteja operatorul, oferă un confort sporit, obținut prin:

• alimentarea măștii, a căştii sau a glugii, cu debitul ideal de aer, pentru a reduce efortul de respirație la minimum, fără un curent deranjant pe față.

• centura ergonomică pentru talie, confecţionată din material moale.

• greutate foarte scăzută în comparație cu autonomia oferită. Este proiectat pentru a rezista la duşurile de decontaminare.

Stoc epuizat

Aparat de respirat autonom, cu filtre şi ventilator TURBINE TM 1702 2

Caracteristici Aparat de respirat autonom, cu filtre şi ventilator. Poate fi folosit împreună cu o mască integrală, glugă sau cască cu vizor. Încarcatorul pentru baterie şi filtrele se achiziţioneaza separat. Este prevăzut cu baterie reîncărcabilă și se utilizează cu două filtre de praf sau combinate. Acesta înlocuieşte dispozitivele tradiționale de filtrare, în lucrări grele și prelungite, fluxul continuu de aer reducând efortul respirator. Este potrivit pentru activităţi precum îndepărtarea azbestului, lucrul în medii cu praf sau în pulverizarea culturilor. Este conceput pentru a proteja operatorul, oferă un confort sporit, obținut prin: • alimentarea măștii, a căştii sau a glugii, cu debitul ideal de aer, pentru a reduce efortul de respirație la minimum, fără un curent deranjant pe față. • centura ergonomică pentru talie, confecţionată din material moale. • greutate foarte scăzută în comparație cu autonomia oferită. Este proiectat pentru a rezista la duşurile de decontaminare.