13.00 lei + TVA

Clear

Vesta reflectorizanta Hi-Viz este un produs fiabil. Acest reper este preferat atat de catre agentii economici, cat si de catre persoanele fizice, deopotriva.

Recomandari de utilizare

Confom legislatiei in vigoare, atat autohtona, cat si comunitara, vesta reflectorizanta este obligatorie pentru toti participantii dintr-un proces. Acet proces trebuie sa implice un anumit grad de periculozitate, precum si  asumarea unor riscuri specifice din partea participantilor. Exemple: pietonii, biciclistii si carutasii care circula pe drumurile publice, in timpul noptii trebuie sa poarte vesta reflectorizanta pentru a evita sa fie acrosati de catre autovehicolele celorlati participanti in trafic (OUG 195/2002); atat lucratorii cat si vizitatorii dintr-un santier de constructii sau dintr-o unitate de productie si depozitare sunt obligati sa poarte veste reflectoriznte, viu-colorate si distincte, pentru a se diferentia statutul fiecaruia (HG 300/2006);

Recomandam achizitionarea si utilizarea vestei reflectorizante pentru toate procedurile care implica expunerea lucratorului sau a personalului.

In cazul controalelor organelor abilitate (I.T.M., I.S.U., Politia Rutiera, etc.) absenta vestei reflectorizante din dotare se constituie contraventie si se amendeaza cu valori cuprinse intre 5.000 si 10.000 lei, dupa caz.

Caracteristicile vestei reflectorizante

Produsul Hi-Viz este alcatuit 100% poliester, de culoare portocaliu fluorescent – foarte vizibil atat ziua, cat si noaptea. Pentru vizibilitate in conditii deosebite, vesta este suplimentata cu 2 benzi reflectorizante orizontale.

Bonusuri

  • diversitate marimi;
  • securizare cu velcro;
  • 150g/m² – pret-a-porter oriunde si oricand

Pentru comensi si informatii suplimentare contactati-ne pe numarul de telefon din site.

Informații suplimentare

Culoare

Marime haine

, , ,