Reducere!

39.90 lei + TVA

Trusa sanitara de prim ajutor auto CE

Multa lume considera trusa sanitara de prim ajutor auto inutila! Cu toate acestea trusele de prim ajutor auto si-au demonstrate utilitatea mai ales in ultimii ani cand riscul de aparitie a accidentelor rutiere a crescut in mod simtitor.

Care sunt avantajele unei truse sanitare de prim ajutor auto CE comercializata de compania Protectia muncii Bucuresti?

Daca autoturismul dumneavoastra va fi dotat cu o astfel de trusa sanitara auto, puteti calatori fata nici un fel de probleme in oricare din tarile Comunitatii Europene. Continutul acestui tip de trusa sanitara auto este agreat in toate tarile membre, mai précis in Ungaria, Romania, Austria, Italia, Germania, Franta, Spania, OLant a, etc..

Un alt avantaj al acestui tip de trusa sanitara de prim ajutor auto CE oferita de noi este pretul foarte accesibil  precum si termenul de valabilitate care este mare – 48 de luni.

Pentru a stii cu precizie daca este lucrul de care aveti cu adevarat nevoie sau nu, va prezentam pe scurt Continutul trusei sanitare de prim ajutor model CE:

  • dispozitiv respiratie gura la gura (1 bucata);
  • leucoplast 2,5 cm X 2,5 m (1 rola);
  • pansament 10 X 6 cm (4 bucati);
  • comprese sterile 10 X 8 cm X 25 bucati (1 pachet);
  • fata tifon 5 cm X 4 m (2 bucati);
  • fata tifon 10 cm X 4 m (2 bucati);
  • pansament steril absorbant – 2 dimensiuni (4 bucati);
  • brosura prim ajutor (1 bucata).

De asemenea, este bine sa stiti inca de la inceput faptul ca producatorul acestui model de trusa sanitara de prim ajutor auto CE detine avizul Ministerului Sanatatii nr. 23600/2008 precum si avizele celorlalte tari membre  ale Comunitatii Europene.

Nu uitati, un astfel de lucru este bine sa existe intotdeauna in dotarea autoturismului dumneavoastra! Accidentele rutiere se pot intampla la distante mari de localitatile in care exista spitale sau servicii specializate de ambuLant a! Daca ajutorul medical va ajunge cu intarziere, puteti consulta imediat brosura de prim ajutor aflata in componenta trusei auto CE, care va ofera sfaturi practice foarte bune pentru momente critice de acest gen! De asemenea, este bine sa va dotati autoturismul cu un astfel de lucru pentru a evita si amenzile si/sau sanctiunile aspre care se aplica in astfel de situatii.

Daca ati decis sa protejati cat mai bine viata pasagerilor din autoturismul dumneavoastra precum si propria dumneavoastra viata, achizitionati cu incredere trusa sanitara de prim ajutor auto CE !

Comenzile telefonice se pot face la numerele de telefon afisate in site.