ISU cere ajutorul cetatenilor pentru a identifica localurile cu probleme, precum Colectiv

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta le solicita oamenilor sa ii informeze daca stiu localuri care nu respecta legea in ceea ce priveste prevenirea incendiilor.

“In contextul tragicului eveniment petrecut in data de 30.10.2015, in sensul identificarii obiectivelor care au destinatie de alimentatie publica (baruri, cluburi), care nu figureaza in evidenta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov, solicitam sprijinul tuturor cetatenilor pentru a ne informa despre existenta unor astfel de cladiri/amenajari aflate pe teritoriul municipiului Bucuresti si judetului Ilfov. Aceasta masura este necesara pentru a intreprinde actiunile specifice de verificare a indeplinirii normelor de securitate la incendiu conform prevederilor legale”, transmite ISU, intr-un comunicat de presa.
“De asemenea, asteptam sesizari cu privire si la alte tipuri de cladiri/amenajari care ar putea pune in pericol viata cetatenilor ca urmare a nerespectarii masurilor de securitate la incendiu. Sprijinul ne este necesar pentru realizarea unui climat de siguranta cetatenilor”, arata ISU.
Cei care au informatii despre astfel de cladiri pot face sesizari pe adresa de email a institutiei contact@isubif.ro.

ISU București-Ilfov: Cetățenii să facă sesizări despre cluburile care nu respectă normele de securitate la incendiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București-Ilfov solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea barurilor și cluburilor care nu figurează în evidențele sale.