59.90 lei + TVA

Lampa  Hidrant Led 6 x 0,1 W

 

O buna semnalizare a cailor de iesire in caz de incendii reprezinta o masura preventiva foarte eficienta in ceea ce priveste activitatile de prevenire si stingere incendii. Lampa Hidrant Led 6 x 0,1 W, recomandata si comercializata de compania noastra este realizata din aluminiu si sticla.

 

Care sunt celelalte caracteristici ale acestui produs?

 

Sursa de iluminare: Led

Numar led-uri: 6

Putere maxima: 6 x 0,1 W

Acumulator: 3,6 V, 600 mAH – incapsulat pe baza de acid

Autonomie de lucru: 2 ore

Timp re/incarcare: 18-24 ore

Dimensiuni L x 1 x h: 355 x 23 x 143 mm

Tensiune alimentare: 220 -240 V/50 – 60 Hz

Factori de protectie: IP20.

 

Specificatiile lampii Hidrant Led 6 x 0,1 W  sunt urmatoarele:

 

  • produs prevazut cu cablu de alimentare;
  • adecvat pentru folosirea la interior;
  • protectie clasa I (echipamentul are impamantare; conductorul de impamantare (galben/verde) se va conecta la clema marcata cu acest semn;
  • adecvat pentru fixare pe suprafete normal inflamabile;
  • se incadreaza in standardele europene de calitate.

 

Din aceeasi categorie de produse puse la dispozitie de compania noastra tuturor persoanelor fizice si juridice interesate  mai fac urmatoarele tipuri de lampi semnalizare: Lampa EXIT, Lampa semnalizare EXIT, Lampa EXIT cu led care sunt prezentate pe site-ul nostru.

Acordati o atentie deosebita produselor destinate oricarei activitati de prevenire si stingere incendii pentru a va feri de consecintele nefaste ale incendiilor inclusive produselor de tipul lampa Hidrant Led 6 x 0,1 W!

De asemenea, portofoliul de produse pe care il detine compania noastra include si alte cateorii de produse pentru activitatile de PSI in special : stingatoare de diferite tipuri, cu pulbere, cu dioxid de carbon, cu spuma mecanica, pichete PSI, lazi nisip, tarnacoape PSI, topoare PSI, etc..

Va asteptam in magazinele noastre ori de cate ori doriti sa achizitionati produse de acest tip de calitate deosebita la preturi competitive!