38.00 lei + TVA

Echipamente PSIAccesorii PSI

Cazma PSI cu coada

Produsul de acest tip – cazma PSI cu coada comercializat de compania noastra este recomandat pentru lucrarile de degajare  a elementelor de constructii in caz de incendiu, realizate de catre echipajele de pompieri.

Care sunt dimensiunile unui astfel de produs PSI?

  • Cazma : 230 x 290 x 40;
  • Grosime tabla : 2;
  • Coada de lemn : 1200 x 35;
  • Masa totala (kg) : 1200 kg;

 

Ambalare, transport, documente insotitoare

          Cazmaua PSI cu coada se livreaza fata a fi ambalata. Transportul se face cu mijloace de transport obisnuite. In momentul livrarii, produsele vor fi insotite intotdeauna de prezenta fisei tehnice, factura fiscala, declaratia de conformitate si certificatul de garantie.

 

          Termenul de garantie

Producatorul garanteaza calitatea acestui produs timp de 12 luni, incepand cu momentul livrarii. In perioada de garantie societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului sau din cauza unei executii defectuoase.

Ce alte tipuri de unelte PSI mai puteti achizitiona cu ajutorul companiei si specialistilor nostri ?

In afata de cazmale PSI cu coada va mai recomandam si produse precum cange PSI, chei hidrant, furci PSI, lopeti cu coada, tarnacoape PSI, galeti PSI, topor-tarnacop PSI, si multe altele de acest tip.

Daca o sa rasfoiti cu rabdare site-ul de prezentare al companiei noastre o sa descoperiti toate categoriile de produse pe care le detin in portofoliu, incepand cu truse sanitare pentru acordarea primului ajutor, truse sanitare pentru arsuri, stingatoare pe baza de pulbere, spuma mecanica sau dioxid de carbon, stingatoare auto, autocoLant e, lampi de iluminat, etc..

Pentru orice informatie suplimentara referitoare la oricare din produsele comercializate de compania noastra, specialistii nostri  va stau oricand la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti o alegere eficienta si sigura.

Nu ezitati sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie! Suntem aici pentru a va ajuta sa va organiziati si sa va eficientizati intreaga activitate destinata prevenirii si stingerii incendiilor!