50.00 lei + TVA

Cele mai importante atributii pe care le are un Tehnician in Industria Alimentara sunt urmatoarele: pLant ficarea proceselor tehnologice in domeniul industriei alimentare, conducerea proceselor tehnologice din acest domeniu, activitati de marketing, controlul proceselor biochimice din industria alimentara, conducerea calitatii in acest domeniu, coordonarea aplicarii prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta precum si aplicarea masurilor de igiena si protectia mediului in acest domeniu.

Cod COR conex:

311 925 – Tehnician in Industria Alimentara

311 927 – Tehnician in Industria Alimentara Extractiva

311 928 – Tehnician in Industria Alimentara Fermentativa

311 929 – Tehnician in Industria Carnii, Laptelui si Conservelor

311 930 – Tehnician in Morarit si Panificatie

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!