150.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Cele mai importante atribuții pe care le are un Tehnician în Industria Alimentară sunt următoarele: planificarea proceselor tehnologice în domeniul industriei alimentare, conducerea proceselor tehnologice din acest domeniu, activități de marketing, controlul proceselor biochimice din industria alimentară, conducerea calității în acest domeniu, coordonarea aplicării prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență, precum și aplicarea măsurilor de igienă și protecția mediului în acest domeniu.

Cod COR conex:

311 925 – Tehnician în Industria Alimentară

311 927 – Tehnician în Industria Alimentară Extractivă

311 928 – Tehnician în Industria Alimentară Fermentativă

311 929 – Tehnician în Industria Cărnii, Laptelui și Conservelor

311 930 – Tehnician în Morărit și Panificație

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!