150.00 lei + TVA

Această calificare de Sudor implică următoarele responsabilități: realizarea prin procedee de sudare a îmbinărilor nedemontabile având drept rezultat obținerea unei structuri interne continue și omogene.

În felul acesta se realizează repere, subansambluri, piese sudate sau alte componente folosite în domenii industriale și/sau neindustriale: construcții metalice (țevi, stâlpi, grinzi, etc.), instalații de ridicat (macarale, ascensoare, etc.), conducte pentru abur, apă, fluide tehnologice, recipiente sub presiune, cazane de apă caldă, abur sau apă fierbinte, etc.

Cod COR conex:

721 201 – Brazor

721 202 – Sudor Manual cu Flacără de Gaze

721 203 – Sudor Manual cu Arc Electric

721 204 – Sudor cu Arc electric Acoperit sub Strat de Flux

721 205 – Operator Tăiere

721 206 – Sudor cu Arc Electric cu Electrod Fuzibil în Mediu de Gaz Protector

721 207 – Sudor cu Arc Electric cu Electrod Nefuzibil în Mediu de Gaz Protector

721 208  –  Sudor

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!