135.00 lei + TVA

Un Strungar realizează activități de prelucrare prin așchiere a semifabricatelor metalice feroase și neferoase pe strunguri speciale sau normale de lucru. Acesta folosește SDV-uri, utilaje și echipamente specifice tehnologiei de strunjire.

Activitatea unui strungar se desfășoară în ateliere de prelucrări prin așchiere, ateliere de reparații și recondiționări, etc.

Cod COR conex:

722 413 – Strungar Universal

722 419 – Strungar la Strung Paralel și de Detalonat

722 420 – Strungar la Strung Revolver

722 421 – Strungar la Strung Carusel

722 422 – Strungar la Mașini Orizontale

722 423 – Strungar la Mașini de Alezat

722 424 – Strungar la Mașini de Prelucrat în Coordonate

722 425 – Strungar la Mașini de Strunjit Roți Căi Ferate

732 304 – Strungar Șlefuitor Tipografie

818 124 – Strungar Produse Ceramice

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!