145.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Șef Formație de Lucru (sau Coordonator Formație de Lucru) este persoana care răspunde de planificarea, coordonarea și conducerea directă a echipelor de muncitori care realizează activități în domeniul construcțiilor industriale, civile sau comerciale.
De asemenea, Șef Formație de Lucru (sau Coordonator Formație de Lucru) angajează și supraveghează grupuri de muncitori calificați, coordonează activități de producție urmărind atingerea obiectivelor și încadrarea în bugetele alocate, implementează standardele de calitate și organizează suportul logistic.

Șeful de Formație se implică în Performanțele echipei prin evaluări ale competențelor și Performanțelor indivizilor și/sau echipei prin realizarea unui mediu propice învățării și dezvoltării profesionale, susține întotdeauna inițiativele individuale, precum și pe cele de grup și realizează evaluarea permanentă a muncitorilor din formația de care răspunde, organizează sesiuni de training-uri pentru perfecționarea fiecărui membru din echipa sa, etc.
Cod COR conex:
122 304 – Șef Formație Lucrări Geologice
122 305 – Șef Formație Cercetare – Dezvoltare
132 223 – Șef Formație Industria Petrolieră/Petrochimică
132 228 – Șef Formație în Industria de Mașini și Echipamente
132 233 – Șef Formație
133 024 – Șef Formație Operațională Telecomunicații
311 919 – Șef Formație Industria Confecțiilor Îmbrăcăminte
352 201 – Șef Formație Sisteme Radiante (Antene)
541 405 – Șef Serviciu Pază

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!