125.00 lei + TVA

Ce fel de activități desfășoară persoana care deține postul de Șef Fermă Agricolă (Agrozootehnică)?

Cele mai importante activități realizate de către această persoană sunt următoarele: planificarea și/sau organizarea activității de producție a fermei administrate, coordonarea parcului de utilaje alocat, organizarea activității de asigurare a calității lucrărilor de semănat culturi agricole, conceperea planului de aprovizionare, organizarea lucrărilor de întreținere a culturilor agricole, a activităților zootehnice, precum și a activității de comercializare a producției vegetale și animale a fermei respective, etc. De asemenea, această persoană mai răspunde de instruirea echipelor de lucru, de conducerea ședințelor de lucru, asigură transportul, depozitarea și conservarea produselor agricole vegetale și animale și coordonează activitățile specifice de creștere a animalelor.

Cod COR conex: 131 111 – Șef Fermă Agricolă (Agrozootehnică)

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!