145.00 lei + TVA

Ce fel de activități realizează o persoană care deține calificarea de Psiholog Școlar?

Psiholog Școlar este specialistul în domeniul Psihologiei educaționale și/sau în domeniul consilierii prihologice, care are menirea de a investiga problemele de natură psihologică specifice mediului școlar.

Un Psiholog Școlar explică și promovează înțelegerea procesului de dezvoltare atât pentru copil, cât și pentru adolescent, precum și a relațiilor dintre acest proces, comportament și învățare.

El selectează, administrează și interpretează instrumente standardizate de evaluare psihologică, stabilește și comunică diagnosticul, oferă consiliere psihologică specializată în domeniul educațional, poate realiza inclusiv activități de cercetare în domeniul psihologic și mai elaborează și implementează planuri individualizate sau planuri de grup cu caracter preventiv sau de intervenție dacă este cazul.

Cod COR conex: 263 414 – Psiholog Școlar

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!