165.00 lei + TVA

Un Programator Ajutor răspunde de realizarea următoarelor lucruri în condiții obișnuite: participă la elaborarea algoritmului programelor de calculator, testează modulele de programe sau aplicații cu date de test sau cu date reale, concepe programele sau modulele de program în limbajul de programare specificat de către inginerul de sistem sau de către programator, asigură monitorizarea în vederea folosirii corecte a programelor sau aplicațiilor de către beneficiari sau de către utilizatori, instruiește utilizatorii în vedrea folosirii corecte a tuturor aplicațiilor sau programelor concepute, salvează în mod periodic programele software realizate, ajută utilizatorii să își recupereze informațiile, dacă este cazul, restaurează la nevoie atât programele, cât și datele salvate și păstrează copii de siguranță ale acestora.

Cod COR conex: 351 201 – Programator Ajutor

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!