125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Activitatile realizate de catre un Presator Metale la Rece sunt urmatoarele: realizarea lucrarilor de deformare plastica a materialelor pentru obtinerea unei game diversificate de produse, care pot fi simple sau complexe, cu ajutorul unor diferite tipuri de utilaje speciale. De asemenea, acesta mai raspunde si de pregatirea SDV-urilor necesare lucrului pe instalatiile de presare la rece, pregateste utilajele si postul de lucru pentru realizarea operatiunilor de deformare la rece, realizeaza deformari la rece cu ajutorul utilajelor alocate sau realizeaza acest procedeu cu ajutorul instalatiilor automate de taiat si decupat.

Cod COR conex: 721 412 – Presator Metale la Rece

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!