125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Care sunt activitatile pe care le realizeaza un Mercantizor?

Acesta efectueaza vizite in magazinele partenere, verifica cantitatea si calitatea marfurilor existente, asista procesul de receptie marfa, completeaza standul sau vitrinele cu produsele aflate in stoc in depozitul magazinului, inainteaza comanda catre seful de raion sau catre seful de magazin in cazul in care este nevoie de suplimentarea stocurilor existente, mentine relatiile de buna colaborare cu personalul magazinelor, realizeaza raportari cu privire la spatiile de expunere si cuprivire la concurenta, anunta orice fel de problema sau oportunitate sesizata in magazine (pierdere spatiu de expunere, introducere produse noi sau modificari de preturi), ofera informatii clientilor, etc.

Cod COR conex: 332 402 – Mercantizor

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!