125.00 lei + TVA

Un Manager Îmbunătățire Procese deține rolul de a gestiona un sistem bine organizat, astfel încât să permită abordarea și rezolvarea permanentă a problemelor apărute în timpul activităților realizate în mod obișnuit, scopul final fiind îmbunătățirea continuă a rezultatelor obținute (Ex: diminuarea consumurilor și costurilor, reducerea timpului de livrare, creșterea productivității, creșterea flexibilității în ceea ce privește satisfacerea cerințelor clienților, etc.).

Un Manager Îmbunătățire Procese se ocupă de identificarea fluxului de valoare și a factorilor de impact care influențează Performanțele proceselor, de stabilirea sistemului de indicatori pentru îmbunătățirea Performanțelor proceselor funcționale, de dezvoltarea sistemului de management vizual al acestora, de auto-evaluarea nivelului de performanță a acestora, coordonează echipa de îmbunătățire a proceselor și ia decizii în ceea ce privește aplicarea soluțiilor de îmbunătățire.

Cod COR conex: 242 108 – Manager Îmbunătățire Procese

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!