125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Persoana care are o astfel de calificare realizeaza activitati de cultura a pLant elor agricole, in principal legumicole (infiintare, recoltare sau depozitare) se ocupa de cresterea animalelor de productie, de intretinerea utilajelor si a bunurilor din dotare, asista turistii pe perioada sejurului, realizeaza lucrari de amenajare si intretinere spatii verzi si a amenajarilor de agrement, asigura securitatea turistilor si a bunurilor prin actiuni de prevenire si de rezolvare a situatiilor periculoase, pregateste preparatele culinare simple, etc.

Cod COR conex: 515 204 – Lucrator in Gospodaria Agroturistica

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!