25.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Muncitorii cu o astfel de calificare realizeaza urmatoarele tipuri de izolatie:

Izolatii termice: au drept scop diminuarea la maxim a pierderilor de caldura sau frig din elementele instalatiilor tehnologice si din echipamentele industriael sau din elementele anvelopei unei cladiri.

Izolatii fonice:  acest tip de izolatie asigura protectia incintelor fata de zgomotul exterior sau izolarea fonica a spatiilor in care se realizeaza activitati producatoare de zgomot pentru a evita perturbarea mediului de lucru si de viata din apropiere. De asemenea, in anumite situatii izolatiile fonice pot asigura sonorizarea performanta a unor incinte care necesita conditii de amplificare si de directionare specifica a sunetului, eliminarea ecoului si imbunatatirea parametrilor aferenti coeficientului de inteligibilitate.

Izolatii hidrofuge: realizarea unor astfel de izolatii are drept scop asigurarea etanseitatii la apa indiferent de provenienta si presiunea pe care o exercita precum si realizarea stabilitatii si durabilitatii hidroizolatiilor pe suport.

Izolatii speciale:  cu scopul de a obtine protectii anticorozive, antiacide, ignifuge, refractare sau impotriva vibratiilor.

Cod COR conex:

712 401 – Izolator Fonic

712 402 – Izolator Frigorific

712 403 – Izolator Hidrofug

712 404 – Izolator Lucrari Speciale (antiacide si de protectie)

712 405 – Izolator Termic

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!