125.00 lei + TVA

Muncitorii cu calificarea de Izolator Fonic, Frigorific, Hidrofug, Lucrări Speciale (antiacide și de protecție), Termic realizează următoarele tipuri de izolație:

Izolații termice: au drept scop diminuarea la maximum a pierderilor de căldură sau frig din elementele instalațiilor tehnologice și din echipamentele industriale sau din elementele anvelopei unei clădiri.

Izolații fonice:  acest tip de izolație asigură protecția incintelor față de zgomotul exterior sau izolarea fonică a spațiilor în care se realizează activități producătoare de zgomot, pentru a evita perturbarea mediului de lucru și de viață din apropiere.

De asemenea, în anumite situații, izolațiile fonice pot asigura sonorizarea performantă a unor incinte care necesită condiții de amplificare și de direcționare specifică a sunetului, eliminarea ecoului și îmbunătățirea parametrilor aferenți coeficientului de inteligibilitate.

Izolații hidrofuge: realizarea unor astfel de izolații are drept scop asigurarea etanșeității la apă, indiferent de proveniența și presiunea pe care o exercită, precum și realizarea stabilității și durabilității hidroizolațiilor pe suport.

Izolații speciale: cu scopul de a obține protecții anticorozive, antiacide, ignifuge, refractare sau împotriva vibrațiilor.

Cod COR conex:

712 401 – Izolator Fonic

712 402 – Izolator Frigorific

712 403 – Izolator Hidrofug

712 404 – Izolator Lucrări Speciale (antiacide și de protecție)

712 405 – Izolator Termic

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!