145.00 lei + TVA

Un Învățător realizează în condiții obișnuite următoarele lucruri: asigurarea materialului didactic, elaborează proiectul didactic, dezvoltă aptitudinile de comunicare ale elevilor, programează activitățile de învățare, dezvoltă capacitățile de gândire exactă ale acestora și pe cele de învățare, dezvoltă condițiile fizice și simțul artistic, formează deprinderile practice ale elevilor săi, formează instrumentele fundamentale de comunicare ale lor, organizează și amenajează spațiul de învățare pentru ciclul școlar, apreciază rezultatele școlare, evaluează rezultatele școlare, înregistrează rezultatele școlare, coordonează activitățile de tip extrașcolar, implică familia în activitățile formativ-educative și menține relația familie-școală.

Cod COR conex: 234 102 – Învățător

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!