125.00 lei + TVA

Ce fel de responsabilități implică postul de Ghid Montan?

Activitățile obișnuite realizate de către un Ghid Montan sunt următoarele: planificarea turei montane, promovarea informațiilor turistice, asigurarea unui climat favorabil turiștilor pe toată perioada excursiilor, participarea efectivă la realizarea activităților montane, conducerea activității montane, derularea activităților administrative, gestionarea fondurilor alocate activităților realizate, colaborează cu tour-operatorul pentru promovarea produselor de turism montan, participarea în mod activ la conceperea și realizarea produselor turistice, etc.

Aceasta ocupatie, de Ghid Montan, este realizată de specialiștii care au o solidă experiență în drumeții montane, care pot și știu să organizeze excursii sau drumeții sau ascensiuni montane pe stâncă, zăpadă sau teren mixt, schi în afara părtiilor sau schi obișnuit cu grupuri de persoane sau cu persoane individuale.

Cod COR conex:

511 304 – Ghid de Turism Montan, Drumeție Montană

511 311 – Ghid Montan

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!