125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Această persoană, calificată Frezor, își desfășoară activitatea de cele mai multe ori în atelierele de prelucrări mecanice.

Frezorul de ocupă de stabilirea metodei prin care se realizează procesul de frezare, pregătește lichidul de răcire-ungere, execută lucrări de frezare (prin copiere sau prelucrare), execută piese prin metoda frezării normale, recuperează materialele rezultate din prelucrare, etc.

De asemenea, mai răspunde de aprovizionarea cu materiale și semifabricate, realizează pregătirea SDV-urilor și răspunde inclusiv de întreținerea mașinilor și a altor unelte necesare realizării procesului de frezare.

Cod COR conex:

722 408 – Frezor Universal

722 415 – Frezor la Mașini Roți Dințate

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!