125.00 lei + TVA

Care sunt cele mai importante activități pe care le realizează un Fochist?

În primul rând, o persoană care are o astfel de calificare operează și supraveghează cazanele și intervine cu eficiență asupra cauzelor care pot produce disfuncționalități importante sau avarieri ale acestora.

Un fochist deține întotdeauna competențele tehnice și organizatorice care permit exploatarea în condiții de siguranță a cazanelor de abur, apă fierbinte, abur de joasă presiune, apă caldă și/sau a supraîncălzitoarelor independente.

Cod COR conex:

818 204 – Fochist pentru Cazane de Abur și de Apă Fierbinte

818 206 – Fochist pentru Cazane Mici de Abur

818 207 – Fochist la Cazane de Apă Caldă și Cazane de Abur de Joasă Presiune

818 208 – Fochist pentru Cazane Conduse de Calculator

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!