195.00 lei + TVA

Facturist este o persoană care are o astfel de calificare și realizează următoarele lucruri: întocmește documentele fiscale aferente livrărilor realizate către magazine, clienții distribuitori sau clienții independenți, întocmește dispozițiile de livrare către magazine, pentru produsele care se livrează la domiciliul sau la sediul clienților, direct din depozitul companiei unde lucrează.

Persoana calificată Facturist încasează bani (dacă se cumulează și funcția de casier) și ține evidența încasării lor prin completarea Registrului de casă și a altor documente necesare, păstrează o evidență separată a documentelor specifice activității pe care o desfășoară, trimite un raport legat de calitatea serviciului de transport (coordonatorului de administrare vânzări), etc.

Cod COR conex: 432 202 – Facturist

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!