145.00 lei + TVA

Care sunt principalele obligații ale unui Evaluator în Sistemul Formării Profesionale Continue (relevant și pentru alte tipuri de evaluatori)

În condiții obișnuite, o persoană care deține calificarea de Evaluator în Sistemul Formării Profesionale Continue desfășoară următoarele tipuri de activități: elaborarea instrumentelor de evaluare, organizarea procesului de evaluare, consilierea candidatului pentru procesul de evaluare care urmează să aiba loc, efectuarea evaluării în sine, luarea de decizii privind competențele profesionale, certificarea evaluatorilor de competențe profesionale, verificarea instrumentelor de evaluare, evaluarea îndeplinirii criteriilor de autorizare, verificarea documentației și a condițiilor de desfășurare a programului de formare profesională (PFP), verificarea standardului ocupațional sau a celui de pregătire profesională, întocmirea documentației necesare autorizării centrelor de evaluare, etc.

Cod COR conex:

242 405 – Evaluator de Competențe Profesionale

242 408 – Evaluator de Furnizori și Programe de Formare

242 409 – Evaluator de Evaluatori

242 411 – Evaluator în Sistemul Formării Profesionale Continue

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!