125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Un Director Restaurant/Bar/Fast-Food/Cofetărie, etc. întotdeauna planifică, organizează, conduce și coordonează (inclusiv controlează) activitatea organizației prin exercitarea funcțiilor manageriale în raport cu personalul din subordine pentru a realiza obiectivele generale și specifice ale organizației pentru care lucrează.

Cod COR conex:

141 111 – Director Restaurant

141 112 – Director Rotiserie

141 113 – Director Crama

141 114 – Director Braserie

141 115 – Director Berărie

141 116 – Director Grădina de Vară

141 117 – Director Bar

141 118 – Director Cafenea

141 119 – Director Disco-Bar

141 120 – Director Fast-Food

141 121 – Director Cofetărie, Patiserie

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!