125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

 

Aceasta persoana defineste si creeaza directiile de dezvoltare strategica la nivelul intregii organizatii (daca este cazul), coordoneaza si pLant fica implementarea de programe consultand structurile de conducere fata de care raspunde, raporteaza si reprezinta organizatia in relatiile cu tertii.

Activitatile sale cele mai importante sunt urmatoarele: coordoneaza in primul rand activitatea Departamentului Programe, coordoneaza procesele de culegere si analiza a datelor ce pot conduce la dezvoltarea strategica si operationala, colecteaza, sintetizeaza, analizeaza si elaboreaza rapoartele privind derularea programelor aflate in plina desfasurare, identifica oportunitatile de dezvoltare, se preocupa de intelegerea in profunzime a activitatilor din organizatia pentru care lucreaza, stabileste criteriile masurabile in functie de care organizeaza si verifica activitatea din departamentul propriu, conduce activitatea personalului din subordine, reprezinta departamentul in relatia cu finantatorii si beneficiarii programelor sau proiectelor aflate in derulare, stabileste modalitatile de selectare si pregatire profesionala pentru personalul din propriul departament, etc.

 

Cod COR conex: 112 013 – Director de Program

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe c
  4. are le are persoana care detine functia respectiva.
  5. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  6. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  7. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!