125.00 lei + TVA

Această persoană, calificată Director Program, definește și creează direcțiile de dezvoltare strategică la nivelul întregii organizații (daca este cazul), coordonează și planifică implementarea de programe consultând structurile de conducere față de care răspunde, raportează și reprezintă organizația în relațiile cu terții.

Activitățile unui Director Program cele mai importante sunt următoarele: coordonează în primul rând activitatea Departamentului Programe, coordonează procesele de culegere și analiză a datelor ce pot conduce la dezvoltarea strategică și operațională, colectează, sintetizează, analizează și elaborează rapoartele privind derularea programelor aflate în plină desfășurare, identifică oportunitățile de dezvoltare, se preocupă de înțelegerea în profunzime a activităților din organizația pentru care lucrează, stabilește criteriile măsurabile în funcție de care organizează și verifică activitatea din departamentul propriu, conduce activitatea personalului din subordine, reprezintă departamentul în relația cu finanțatorii și beneficiarii programelor sau proiectelor aflate în derulare, stabilește modalitățile de selectare și pregătire profesională pentru personalul din propriul departament, etc.

 Cod COR conex: 112 013 – Director de Program

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!