150.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

Ce responsabilități implică postul de Director Hotel, Motel, Hotel pentru Tineret, Hostel, Camping, Sat de Vacanță, Popas touristic?

În general, un Director de Hotel se ocupă de planificarea și organizarea activităților desfășurate în cadrul hotelului pe care îl conduce, de verificarea gestionării financiare a acestuia, de promovarea directă a produselor turistice, de promovarea imaginii hotelului, de încheierea contractelor cu clienții, de efectuarea operațiunilor specifice de alimentație și cazare, etc.

De asemenea, această persoană se implică în mod activ și în realizarea unui climat cât mai favorabil pentru turiști, în acordarea de servicii hoteliere complexe către clienți, oferă informații de interes public, rezolvă reclamațiile și organizează programe turistice opționale.

Cod COR conex:

141 105 – Director de Hotel

141 106 – Director de Motel

141 107 – Director de Hotel pentru Tineret

141 108 – Director de Marketing

141 109 – Director de Sat de Vacanță

141 110 – Director de Popas Turistic

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!