150.00 lei + TVA

Ce fel de activități desfășoară o persoană care deține funcția de Director General?

Director General este persoana care se ocupă de următoarele lucruri de cele mai multe ori: conducerea întâlnirilor și/sau conducerea ședințelor în cadrul organizației unde lucrează (Consiliu de Administrație, ședințe operative, ședințe lunare sau trimestriale, de analiză a activității și de bilanț, etc.), asigură climatul de muncă eficient în cadrul organizației respective, reprezintă interesele acesteia, bineînțeles, analizează, diagnostichează și prezintă activitatea organizației către Adunarea Generală a Asociațiilor, Acționarilor, Consiliul Director sau departamente și instituții diverse, planifică activitatea de conducere și activitatea organizațională, elaborează politici în domeniul calității (împreună cu echipa managerială, singur sau împreună cu Managerul sistemelor de management al calității), stabilește și pune în aplicare măsurile de îmbunătățire a activității organizației angajatoare, controlează într-un mod foarte eficient realizarea indicatorilor tehnico-economici, coordonează activitățile de producție/prestare servicii, coordonează valorificarea producției și/sau a serviciilor realizate, monitorizează activitatea Departamentului de Resurse Umane, etc.

Cod COR conex:

112 004 – Director Societate Comercială

112 011 – Director General Societate Comercială

112 028 – Manager General

112 029 –  Manager

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!